Hava Durumu

Zeynep Tülay Beauty'ye görkemli açılış

Sağlıklı güzelliğin Bursa'da ki adresi Zeynep&Tülay Beauty yoğun katılımın olduğu görkemli açılışla kapılarını danışanlarına açtı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2021 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2021 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Zeynep Tülay Beauty'ye görkemli açılış

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerine kurulan ve son teknoloji cihazlarla hizmet vermeye başlayan Zeynep&Tülay Beauty "Güzelliğinizi taçlandıralım" sloganıyla sağlıklı güzelliğin adresi olmaya aday.

Bursa'ya değer katacak

Açılış kurdelesini uzun dönem Nilüfer Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından Mustafa Bozbey, Yıldırım Belediyesi Başkan Vekili Selim Yolgeçen, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Rasih Gonca, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı ve meclis üyesi Osman Uçar, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Kılıç ve Zeynep&Tülay Beauty ortakları Gültekin Akyol, Tülay Ün kesti. Kurdele kesiminin ardından konuşma yapan Mustafa Bozbey "Günümüzde güzellik için kadın, erkek ayrımı yok. Bu merkezinde Bursa'ya, güzel Bursa'mıza değer katacağından eminim" dedi.

Bursa eşsiz bir merkez kazandı

Marmara ve Ege bölgesinde ki yatırımlarıyla tanınan İş Adamı Gültekin Akyol ve ortağı Uzman Estetisyen Tülay Ün açılış öncesi yeni açılan güzellik merkeziyle alakalı da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özellikle sağlık anlamında çok titiz çalıştıklarını belirten Akyol "Yaklaşık 20 yıldır Bursa'da yaşamaktayım ve sağlık sektöründe de yatırımlar yapmaktayım. En son Manisa'da özel bir hastaneye ortak oldum ve aynı zamanda yönetmekteyim. Yıllardır hastanelerde görev alan ortağım Tülay Ün hanımla birlikte bu eşsiz güzellik merkezini Bursa'ya kazandırmak istedik. Bunun için de Kadın ve Erkeklerin faydalanabileceği rahat, huzurlu ve sadece güzelleşecekleri değil, motive olabilecekleri bir konsept hazırladık. Sağlıklı güzellik hedefiyle yola çıktığımız mekanımız bütün Bursa'ya hayırlı olmasını dilerim. Son teknolojik cihazlar ve geniş hizmet yelpazemizle Bursa halkı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık burayı açarken. Bizleri ziyaret etmelerini en azından uğramalarını tavsiye ediyoruz. Biz sonuçta hastane sektöründeyiz. Pandeminin önemini bilen birisiyim ve hastanede sağladığımız şartları da bu dönemde burada sağlamaya çalışacağız. Bu nedenle gönül rahatlığıyla bizi tercih edebilirler danışanlarımız. Daha konforlu, rahat ve daha steril bir ortamda işlemlerini yaptırabilirler. FSM Bulvarında yeni yapılmış en işlek caddelerden birindeyiz. Ulaşımı ve çevre imkanları fazla olan bir cadde içerisindeyiz" dedi.

Güzellik ve Estetik adına aradıkları her şey

Zeynep&Tülay Beauty ortaklarından Uzman Estetisyen Tülay Ün ise "Hem kadın hem erkek danışanlarımızın güzellik ve estetik adına aradıkları bütün hizmetleri bizden alabilecekler öncelikle bunu söylemek isterim. Haftanın 6 günü sabah 08:00, akşam 20:00 arasında tüm hizmetlerimizden faydalanabilecek şekilde organizasyonumuzu tamamladık. Sağlıklı güzelliği vaat ediyoruz. Ayrıca "Güzelliğinizi taçlandırıyoruz" sloganımızda bu. 2 yıldır güzellik sektöründeyim. Gültekin bey ile sağlık alanında 15 yıldır çalışmalarımız var. Dolayısıyla "Sağlıklı güzellik" dememizde ki sebep bu. Sağlık ve güzelliği bütünleştirip Bursa halkıyla buluşturacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.