Hava Durumu

Zeytin yoksa hastalık var

Son günlerin en çok tartışılan konularından biri de zeytinliklerin sanayiye açılmasını öngören yasa değişikliğiydi. Şükür madde tasarıdan çıkarıldı. Yazarımız H.Gül Kolaylı,CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'a konuyla ilgili görüşlerini sordu.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Zeytin yoksa hastalık var

 

Zeytinlikleri sanayi imarına açan madde yoğun tepki karşısında tasarıdan çıkarıldı. Konuyla ilgili yazarımız H.Gül Kolaylı'ya değerlendirme yapan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, 'büyük bir mücadele verildiğini' belirterek "Ancak Bakan, öyle ya da böyle yeniden gündeme geleceği yönünde bir açıklama yaptı. Şimdilik durdurulmuş durumda. Bir şekilde yeniden gündeme getirilecek. Genel Kurul'da baskın bir önerge ile gelmesine yönelik endişemiz var" ifadelerini kullandı.

DÜNYA BÜYÜK ÖNEM VERİRKEN...

Zeytinin insan sağlığı açısından önemine dikkat çeken "Bakın zeytine dünyada büyük önem verilip üretimleri artırılırken, insanlarına sağlıklı yağ yedirme çabası gösterilirken,biz zeytin üretim alanlarını daraltıp insanlarımızın güvenli gıda ve dengeli beslenmelerine engel oluyoruz. Ayrıca zeytinyağı, zeytin yoksa kanser var,  damar sertliği, kolesterol, kalp krizi var" yorumunda bulundu

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.