Hava Durumu

Zuhal Topal'ın izdivaç programında Hanife'ye aşkını itiraf etti

Star Tv ekranlarının en çok izlenen Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında heyecan dolu dakikalar yaşandı. Herkesi reddeden damat adayı Serkan, Hanife'ye ilan-ı aşk etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Zuhal Topal'ın izdivaç programında Hanife'ye aşkını itiraf etti

Zuhal Topal'la izdivaç programının locada oturan favori damat adaylarından Serkan canlı yayında herkesi şaşırttı. Serkan'ın karşısına annemin desteğiyle Serkan'a talip olarak geldim diyen Gözde'ye cevabı olumsuz olan Serkan, locaya oturdu ve Zuhal Topal'a açıklama yapacağını söyledi.

SERKAN "BİRİ TARAFINDAN SEVİLDİĞİMİ BİLİYORUM" DEDİ

Zuhal Topal'dan söz alan Serkan, "Zuhal Hanım, bunu söylemem ne kadar doğru bilmiyorum; ama biri tarafından sevildiğimi, değer gördüğümü biliyorum" diye konuşmasına başladı.

MERAK EDİLEN "O KİŞİ HANİFE"

Zuhal Topal tahmin ediyoruz "Esin" dedi fakat Serkan o kişinin Esin olmadığını söyledi, sözlerine şöyle devam etti: "Umarım o kişi bu sözlerimi duyuyordur. Duymuyorsa da ben bu konuşmamı bir şekilde o kişiye izlettireceğim. O kişi kendini biliyor, benim için kıymetli. O kişiyi herkes tanıyor, seviyor. O kişi Hanife..." diyerek locada ki herkesi şaşırttı.

ZUHAL TOPAL'I ŞAŞIRTAN BU OLAY İÇİN: MERAKLA BEKLİYORUM

Herkesi şaşırtan bu konuşma sonrasında Zuhal Topal: "Hanife'nin de herkes gibi şaşıracağına eminim. Biliyorsun buradan gitmesinde senin de payın vardı. Hanife seni çok sevdi, çok ama çok değer verdi. Sana gerçekten aşık oldu. Şu an ne düşündüğünü ben de merak ediyorum. Bakalım neler olacak, ben de sizler gibi merakla bekliyorum" dedi.

Herkes merakla Hanife'nin, Serkan'ın yapmış olduğu ilan-ı aşka ne cevap vereceğini bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.