Bursa Jandarma'dan Uludağ'a operasyon! Suçüstü yakalandılar...

Uludağ Milli Parklar 2. Oteller Bölgesi'nde bulunan Bodina ve Çardakseki tepelerinde izinsiz kazı yapılacağı ihbarını alan Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, bölgede 4 kişiyi suçüstü yakaladı. Ekipler, alanda yaptığı incelemede kazı için kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda malzeme ele geçirdi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Uludağ Milli Parklar 2. Oteller Bölgesi'nde bulunan Bodina ve Çardakseki tepelerinde 4 kişilik grubun izinsiz kazı yapacağı yönünde duyum aldı. Alınan ihbarı değerlendiren ekipler, anılan bölgede H.S., D.Y., R.A. ve Ş.T. isimli şahısları, izinsiz kazı yaparken suçüstü yakaladı.

Kazı yapılan alanda 2 metre uzunluğunda ve 2 metre derinliğinde çukurun bulunduğunu tespit eden ekipler, aynı zamanda kazıda kullanıldığı değerlendirilen 2 adet hilti ucu, 2 adet levye, 2 adet çekiç, 1 adet kazma, 1 adet kürek, 2 adet seyyar kablo, 4 metre ip, 4 adet patlamada kullanılan çelik yay, 1 adet el yapımı mekanik dedektör ile çok sayıda malzeme ele geçirdi.

Şüpheli şahıslar, Cumhuriyet savcısının talimatıyla adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.