
BUMEV Başkanı Ahmet Akın’ın BBTV Başkanı Bülent Recepoğlu ve BTTDD Başkanı Hasan Karaömer ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı görüşmede, gençlere yönelik eğitim destekleri ve ortak hayata geçirilebilecek projeler masaya yatırıldı.
Bursa’da eğitime sağladığı katkılar, öğrencilere sunduğu burs olanakları ve sosyal hizmet odaklı çalışmalarıyla öne çıkan Muş Eğitim ve Hizmet Vakfı (BUMEV), kentin dinamiklerini oluşturan sivil toplum kuruluşları ile temaslarını aralıksız sürdürüyor.
BUMEV Başkanı Ahmet Akın ile Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri, BALGÖÇ, DAĞDER ve RUMELİFED’in ardından Bursa’nın köklü ve güçlü sivil toplum yapılarından Bursa Batı Trakyalılar Vakfı ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nin Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
BUMEV ile BBTV ve BTTDD’nin yürüttüğü çalışmaların karşılıklı olarak paylaşıldığı görüşmede, üç kurumun Bursa’nın sosyal yaşamına, eğitimine ve gençlere yönelik atabileceği ortak adımlara vurgu yapıldı.
BUMEV Başkanı Ahmet Akın ile BBTV Başkanı Bülent Recepoğlu ve BTTDD Başkanı Hasan Karaömer konuşmalarında yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek öğrenci bursları başta olmak üzere birlikte yapabilecekleri faaliyetlerde işbirliği içinde olacaklarını söylediler.
Görüşmenin sonunda özellikle üniversite öğrencilerine yönelik gençlik projelerinde ortak hareket etmesi konusunda mutabık kalınırken, Recepoğlu ve Karaömer, Ahmet Akın başkanlığındaki BUMEV yönetimini Batı Trakya’ya davet etti.