Bursa SMMMO’da aşure geleneği sürüyor

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2022 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2022 15:44
https://www.yenidonem.com.tr/

Haber: Burhan KAYA

Oda binasında gerçekleştirilen aşure etkinliğine Bursa SMMMO Başkanı Hüseyin Halil, Yönetim Kurulu Üyeleri, mali müşavirler ve davetliler katıldı.

4-5 Haziran 2022 tarihlerinde 24. Olağan Genel Kurul ve Seçim sürecini tamamlayan Oda; 3 yıllık yepyeni bir faaliyet dönemine adım attı. Seçim sonrasında aşure gününde buluşuldu.

 Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Halil; “pandemi sürecinden sonra meslektaşların bir araya gelmesi, tanışma ve kaynaşmak için aşure gününde buluştuk. Geleneksel hale gelen aşure günü etkinliğine pandemi nedeniyle ara vermiştik. Birlikte etkinlikler düzenlemeyi, kalabalığı çok özlemiştik. Bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Herkesin aşure günü kutlu olsun”dedi. 

Başkan Halil sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Odamızın 24. Dönem yönetim kadroları olarak; öncelikli hedefimiz, mesleki menfaatlerimizi ön planda tutarak, mesleğimiz ve meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek olacak. Bu amaç ile çıktığımız yolda; “Birlikte olanlar güçlüdür!” diyoruz. Ve hep birlikte; Odamızı, yeni ve güzel bir geleceğe taşıyacak olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Öte yandan; Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Karaşin’de geleneksel hale gelen aşure gününde burada buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.