ESDER Bursa’da eğitim buluşması

Venüs Kampüs Okulları Kurucusu Ali Erzincanlıoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (ESDER) Bursa Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette eğitim, iş dünyası ve gençlerin geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2026 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2026 16:31
https://www.yenidonem.com.tr/

Venüs Kampüs Okulları Kurucusu Ali Erzincanlıoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Bursa Şubesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette ESDER Bursa Şube İl Başkanı İbrahim Özacar ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Görüşmede, Bursa’nın eğitim ve iş dünyasına ilişkin gelişmelerinin yanı sıra gençlerin geleceğe hazırlanması, eğitim ile sektörler arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve kent ekonomisinin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar ele alındı.

ERZİNCANLIOĞLU: “GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE KATKI SUNMALIYIZ”

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Venüs Kampüs Okulları Kurucusu Ali Erzincanlıoğlu, eğitimin yalnızca akademik başarıdan ibaret olmadığını belirterek, gençlerin hayatın her alanına hazırlanmasının önemine dikkat çekti.

Erzincanlıoğlu, Bursa’nın güçlü bir ekonomik ve ticari yapıya sahip olduğunu ifade ederek, eğitim kurumları ile iş dünyasının daha fazla bir araya gelmesinin gençlerin geleceği açısından önemli olduğunu söyledi. Erzincanlıoğlu, bu tür ziyaret ve buluşmaların karşılıklı fikir alışverişi açısından değerli olduğunu dile getirdi.

ÖZACAR: “EĞİTİM VE İŞ DÜNYASI BİRLİKTE HAREKET ETMELİ”

ESDER Bursa Şube İl Başkanı İbrahim Özacar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim camiası ile esnaf ve iş dünyasının ortak çalışmalarının Bursa’ya önemli katkılar sağlayabileceğini söyledi.

Özacar, gençlerin meslek hayatına hazırlanması ve iş dünyasının ihtiyaçlarının eğitim süreçleriyle buluşturulmasının önemine vurgu yaparak, ESDER olarak Bursa’nın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti.