Afrin'den Hatay'a havanlı saldırı: 1 ölü

Suriye'de terör örgütü YPG işgali altındaki Afrin bölgesinden, Hatay'ın Kırıkhan ilçesine havan mermisi ile saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Terör yuvası Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı'nın 3. gününde teröristlerin saldırıları sıklaştı. Terör örgütü PYD/PKK mensupları, bugün yine Hatay'ın Kırıkhan ilçesine havan mermisiyle saldırı düzenledi. Suriye sınırına yakın olan bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. PYD/PKK'lı teröristlerce düzenlendiği belirtilen saldırıda 1 kişi öldü, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

DÜN DE SALDIRDILAR

Dün de Suriye'de terör örgütü YPG işgali altındaki Afrin bölgesinden, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine roketli saldırı düzenlenmiş,  Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 32 kişi yaralanmıştı. Önceki gün ise Kilis kent merkezi hedef alınarak 4 roket atılmıştı. Roketlerin isabet ettiği evlerde bir kişi yaralanırken, iş yeri ve evler ile çevresindeki araçlarda büyük hasar oluşmuştu.