Bursa'da Arda Turan'ı protesto eylemi!

Tiyatro sanatçısı Bahtiyar Keskin, Türkiye-İzlanda maçında sahadan gülerek ayrılan Arda Turan'ı protesto etmek için ilginç bir eyleme imza attı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Daha önce Canan Karatay'ı "bal zararlı" dediği için arı kıyafeti giyerek protesto eden Bursalı tiyatro sanatçısı Bahtiyar Keskin, bu defa Türkiye İzlanda maçında oyundan çıkarken gülen Arda Turan'a tepki gösterdi. Yüzüne Yılmaz Vural'ın resminin bulunduğu maskeyi katan Keskin, Bursa sokaklarında Arda Turan'ın maskesini takan kişiyi kovaladı. Bursalılar, Keskin'e destek vererek, tezahürat yaptı.

Ampüte Milli Takımı'nın yüreğini ortaya koyarak Avrupa şampiyonu olduğunu ifade eden Bahtiyar Keskin, "Milli takımın 3-0 yenildiği İzlanda maçında oyundan çıkan Arda Turan taraftarlara sırıtıyor. Ben bir Türk olarak bu durumu protesto ettim. Arda Turan'ı Bursa sokaklarında Yılmaz Vural olarak kovaladım. Milli takımdan başarı bekliyoruz. İnşallah milli takımımız bundan sonraki maçlarını kazanır" dedi. Olayı görünce önce ne olduğunu anlamayan vatandaşlar daha sonra gülerek tepki verdi.