Bursa'da başkanların karla mücadele atışması: 'Meclis'e gelirsen...'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın karla mücadeleye ilişkin yaptığı 'Gözlerimiz aradı' eleştirisine yanıt verdi: "Sn. Türkyılmaz, meclis toplantılarına katılmadığın gibi Mudanya'daki kırsal mahallelerimize de gitmiyorsun sanırım. Gözlerin Büyükşehir'i arıyorsa Göynüklü'deki, Ülkü'deki hemşehrilerimize sor. Onlar size gösterirler."

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Twitter'da Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın karla mücadeleye ilişkin yaptığı paylaşımını eleştirdi. Türkyılmaz, "Aşağıdaki görselde olduğu gibi; Mudanya Belediyesi olarak karla mücadele ederken, sahada da gözlerimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi araç ve personelini aradı." dedi. 

Türkyılmaz'ın paylaşımına Başkan Aktaş'tan yanıt gecikmedi. Başkan Aktaş, "Sn. Türkyılmaz, meclis toplantılarına katılmadığın gibi Mudanya'daki kırsal mahallelerimize de gitmiyorsun sanırım. Gözlerin Büyükşehir'i arıyorsa Göynüklü'deki, Ülkü'deki hemşehrilerimize sor. Onlar size gösterirler. Bugün meclise gelirsen görüntüleri ben de gösterebilirim." ifadlerini kullandı