Bursa trafiğine '29 Ekim' ayarı! İşte kapatılacak yollar...

Bursa Emniyet Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle bazı yolların trafiğe kapalı olacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Bursa Emniyet Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle bazı yolların trafiğe kapalı olacağını açıkladı. 

Emniyet'ten yapılan açıklama şöyle:

"Cumhuriyetimizin 96. Yılı kutlama programı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan resmi geçit ve tören etkinlikleri kapsamında; 29 Ekim 2019 Salı günü ilimiz Atatürk Caddesinde yapılacak olan törenler ve resmi geçit tören etkinlikleri için Yeşil Şenöz Lambalar- Gökdere İstikametinden - Meydancık - Setbaşı İstikameti - İnönü Caddesi iniş - Fomara Meydanından Cemal Nadir Caddesi çıkış ve Stadyum Kavşağından Altıparmak Çıkış - Tophane Endüstri Meslek Lisesi Tophane istikameti ile Çakır Hamam Kavşağından, Atatürk Caddesi İstikametlerindeki yollar ile birlikte bağlantı yolları,  saat: 09:00' dan  İtibaren kutlama törenleri bitinceye kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak olup, T1 (İpekböceği) hattı ve Nostaljik Tramvay saat:08:00' dan itibaren etkinlik bitene kadar çalışmayacaktır. 29 Ekim 2019 günü Nilüfer ilçesinde yapılacak olan kutlama etkinliğinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı- Tuna Kavşağı ile Acıbadem kavşağı arası öncelikle yürüyüş öncesi ve yürüyüş esnasında gidiş istikametleri ayrıca Esentepe Kavşağından, Tuna Kavşağı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı istikametleri saat:17:00' dan itibaren araç trafiğine kapatılacaktır. ALTERNATİF GÜZERGAHLAR Bu istikametleri kullanacak olan araç sürücülerinin alternatif güzergâh olarak İstanbul- İzmir ya da Ankara yolu istikametlerini kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir."