Bursa'ya yakışmayan görüntüler!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde denetimsiz yapılan bir inşaat, bölge halkını isyan ettirdi. Hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı inşaat çalışması nedeniyle günlük yaşamları olumsuz etkilenen mahalle sakinleri, yetkilileri çözüm bulmaya çağırdı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Bursalılar şikâyetlerini, YeniDönem Whatsap İhbar Hattı'na göndermeye devam ediyor. Nilüfer'de denetimsiz yapılan bir inşaat, bölge halkını canından bezdirdi. Günlük hayatın akışını bozan, trafiği de olumsuz etkileyen çalışmalara isyan eden bir mahalle sakini, inşaatın önündeki ağaçların söküldüğünü, kapalı duraklarının da kaldırıldığını belirtti.

YAYALAR GEÇEMİYOR

Ağır tonajlı araçlarla yapılan inşaat çalışmalarının gürültü kirliliğine de neden olduğu belirtilirken, inşaatta kullanılan malzemelerin kaldırıma konulması nedeniyle yayaların araç yoluna inmek zorunda kaldığı kaydedildi. 

ÇÖZÜM BEKLİYORLAR

Dağınıklık nedeniyle araçların zorlukla geçtiği inşaat alanında hiçbir güvenlik önleminin alınmaması da dikkatlerden kaçmadı. Bölge halkı, hem insan hayatını tehlikeye atan hem de hayatın akışını bozan söz konusu dağınık çalışmayla ilgili yetkileri çözüm bulmaya çağırdı.