Öğrenciler dikkat! YKS yerleri belli oldu!

Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavına girecek olan adayların merakla beklediği sınav yerlerini açıkladı. ÖSYM, 30 Haziran ve 1 Temmuz'da düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı giriş belgelerini  internet adresinden erişime açtığını resmi adresinden duyurdu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Üniversiteye girişin yeni adı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. Adaylar sınavın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) 30 Haziran Cumartesi katılacak. Alan Yeterlilik Testi (AYT) 1 Temmuz Pazar günü sabah, Yabancı Dil Testi (YDT) ise 1 Temmuz Pazar günü öğleden sonra düzenlenecek. Merakla beklenen YKS sınav yerleri de açıklandı.

YKS adaylarının eğitim bilgilerini güncelleme sistemi erişime açıldı. ÖSYM tarafından YKS başvurularında, e-Okul'dan eğitim bilgisi gelmeyen adayların bilgilerinin kontrol, güncelleme ve teyit işlemlerinin yapılabilmesi için Kamu Kurumları İşlemleri Sistemi erişime açıldı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvurularında, e-Okul'dan eğitim bilgisi gelmeyen adayların bilgilerinin kontrol, güncelleme ve teyit işlemlerinin yapılabilmesi için Kamu Kurumları İşlemleri Sistemi erişime açıldı.

SINAV GİRİŞ YERİNİZİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ