Sohoo Lounge Gemlik'te çok yakında açılıyor

Gemlik'in tecrübeli kafe işletmecilerinden Faruk Levent Polat, Manastır'a yakında çok farklı bir konsepte sahip yepyeni bir mekan açıyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

-Feyzi Sarıkaya-

Cumhuriyet Mahallesi Elma Şekeri Anaokulu'nun hemen karşısında hizmete girecek olan mekanda, nargile çeşitleri başta olmak üzere bir çok yiyecek ve tatlı çeşitleri yer alıyor.

Daha önce Vagon Artisan Coffee isimli kafeyi açarak Gemlik'e farklı bir soluk ve hizmet anlayışı getiren Faruk Levent Polat, yepyeni lezzetlerle ve ürünlerle hizmet vereceklerini belirtti.

Sohoo Lounge'da; steak, wrap ve ızgara çeşitlerinin de olması dikkat çekerken, kahvaltı çeşitleri, makarna, salata, beyaz et, kırmızı et, fast food, tava, güveç ve vejetaryen çeşitleri de menüde dikkat çeken diğer ürünler arasında yer alıyor.

Mekandaki her şey özel olarak tasarlanmış, farklı mimari yapısı ise göz kamaştırıyor. Mekanda bir çok üründe oldukça özel. Örneğin, havuç dilimli baklava özel olarak Gaziantep'den her gün taze olarak getiriliyor. Steak ve wrap lezzeti bağımlılık yapan cinsten. Suffle şef tarafından özel olarak hazırlanıyor tıpkı bir çok diğer yiyecekler gibi. Ama özellikle hazır suffle kullanmıyor. Nargileler ise yine oldukça özel, Sohoo Lounge için tasarlanmış. 

Sohoo Lounge'un bu hafta içerisinde hizmete gireceğini belirten Polat, "Tüm Gemlik Halkını, sabah kahvaltılarında, öğle yemeklerinde, akşam yemeklerinde ve nargile keyifleri için Sohoo Lounge'a bekliyoruz." dedi.