
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ünal Erdoğan tarafından hazırlanan tiyatro oyunu okul sahnesinde izleyiciyle buluştu ve büyük beğeni topladı. Cumhuriyet döneminde farklı sanat dalları ile ilgili önemli çalışmalara imza atmış sanatçıların sunumu ile başlayan 3 perdelik tiyatro oyunu, piyano resitali ile sonlandı.
ETKİNLİKLER BAŞARI ARTIRIYOR
Oyunu izleyen ve öğrencilerinin başarısından gurur duyan Okul Müdürü Ayhan Özdemir, “Öğrencilerimizin çalışmalarını imkanlarımız el verdiği sürece destekliyoruz. Onların her başarısı bizleri çok mutlu ediyor. Ben çocuklarımızın performanslarını izlerken adeta profesyonel oyuncular sahnedeymiş gibi bir duyguya kapıldım. Ayrıca sosyal etkinliklerde görev alan öğrencilerimizi kendilerini ifade edişlerinin, kendilerine olan güvenlerinin çok üst düzeyde olduğunu gözlemliyoruz. Bu sayede sosyal etkinliklerin dersleri olumsuz etkilediği düşüncesi de yıkılmış oluyor. Bu sahnede emeği olan tüm öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi çalıştıran edebiyat öğretmenimiz Ünal Erdoğan'a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Edebiyat Öğretmeni Ünal Erdoğan ise; “Biz okul olarak öğrencilerimizin sadece akademik başarılarına odaklanmıyoruz. Gençlerin sosyal alanda da başarılarını önemsiyoruz. Bu alanda elimizden geleni yapıyoruz” dedi.