Yüksel Işık, Bursa Kitap Fuarı'na geliyor

Gazeteci-Yazar Yüksel Işık, Şah İsmail kitabını imzalamak üzere Bursa Kitap Fuarına geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2026 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2026 11:18

Çıktığı günden beri çok okunan kitaplar arasında bulunan Şah İsmail ile birlikte diğer kitaplarını da imzalayacak olan Işık, 11 Nisan’da Cumhuriyet Kitapları Standında olacak.

Uzun yıllara dayanan deneyiminin ışığında Anadolu halk kültürünün kökenleri üzerine araştırmalarıyla bilinen Işık, daha önce Yunus Emre, Hacı Bektaş Veli, Ahi Evran gibi Anadolu’nun gönül sultanlarını kitaplaştırmıştı. İletişim Hayat Kurtarır kitabıyla da bilinen Işık, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Daire Başkanlığı görevinden ayrılıp CHP Ankara İl Sekreterliğine seçilmişti.

Güncel siyasal gelişmelere ilişkin serbest yazılarıyla da tanınan Işık, Kitap Fuarının davetlisi olarak Bursa’ya geliyor. 18 Nisan Cumartesi günü, saat 14.00’den itibaren kitaplarını imzalayacak olan Işık’ın imza programı, Merinos AKM Fuar Alanı Cumhuriyet Kitapları Standında gerçekleşecek.