Ece Seçkin'in ayakkabıları asgari ücretlinin 5 maaşı değerinde

Ozan Doğulu'nun doğum günü partisinde Beyonce, Ariana Grande, Addison Rae, Bebe Rexha, gibi dünya yıldızlarının ayağında gördüğümüz duble platformlu fuşya ayakkabılarıyla dikkat çeken Ece Seçkin sosyal medyada gündem oldu. Ayakkabılar asgari ücretlinin 5 maaşı değerinde

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/
Ozan Doğulu’nun 50. doğum günü partisine katılan popçu Ece Seçkin'in ayakkabıları gündeme oturdu. Kaba bir hesapla asgari ücretlinin yemeyip içmeyip biriktirse bile 5 ayda alamayacağı ayakkabıyı doğum günü partisinde giyen Ece Seçkin sosyal medyada olay oldu.  Mint yeşili mini etek ve ceket takımının altına fuşya renkli ayakkabı tercih eden Ece Seçkin, doğum gününün en dikkat çeken isimlerinden oldu. Dünyaca ünlü Versace tasarımı ayakkabıları ile göz dolduran Ece Seçkin yeşil takımı ve düzgün fiziğiyle de dikkat çekti.

Ayakkabının fiyatı dudak uçuklatıyor

Yaklaşık 25 cm. yüksekliği olan bu duble platformlu ayakkabının normal satış fiyatı 14 bin 300 TL. Türkiye'de satış fiyatı ise 22 bin 450 TL. BEYONCE DE GİYDİ Aynı ayakkabıyı geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce de giymişti.