Instagram'da en fazla takipçisi olan Türk ünlüler!

Takipçi sayısını artırmayı hedefleyen kişilerin türlü işlere imza attığı bir mecra olan ınstagramda en çok takipçisi olan Türk ünlüler...

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Instagram hayatımızı kökünden değiştiren uygulamalardan birisi oldu. Haliyle kendi çapında bir dünya da ortaya çıkardı. Bu dünyada var olmayı başaran Türk ünlüler haberimizde...

1- Nusret

Ünlü isimlerle paylaştığı gönderiler sonrası fenomen haline gelen Nusret günden güne takipçi kitlesini arttırıyor. Mart 2021 itibariyle 34 milyon takipçisi var.

2- CZN Burak

Nusret'i yine bir şef takip ediyor. Sanırım yemek yemeyi çok seviyoruz. CZN Burak'ın takipçi sayısı 21.5 milyon. Arada şimdilik büyük fark var.

3- Hande Erçel

CZN Burak'ın nefesini ensesinde hissettiği kişi Hande Erçel oldu. 20.1 milyon takipçi ile üçüncü sırada kendine yer buldu güzel oyuncu.

4- Burak Özçivit

Son dönemde Kuruluş Osman dizisiyle ününe ün katan Burak Özçivit takipçisini de arttırdı. 16.9 milyon kişi kendisini takip ediyor.

5- Acun Ilıcalı

Yaptığı televizyon programıyla en çok konuşulan isimlerden olan Acun Ilıcalı, Instagram'ı da sallıyor. Ünlü yapımcı Survivor dönemi açtığı canlı yayınlarla rekorlara imza atmıştı. Instagram'da 13.2 milyon takipçisi bulunuyor.

6- Demet Özdemir

Son dönemin başarılı isimlerinden birisi de Demet Özdemir. Oynadığı diziler, çektiği reklamlar büyük ilgi görüyor. Demet Özdemir'in Instagram takipçisi ise 12.6 milyon kişi.

7- Hadise

Pop müziğin başarılı ismi Hadise, Instagram postlarıyla adından söz ettiriyor. 12.5 milyon takipçiye sahip.

8- Neslihan Atagül

Neslihan Atagül 11.7 milyon kişilik takipçi kitlesi ile kendisine sekizinci sırada yer buldu.

9- Fahriye Evcen

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen de Burak Özçivit gibi ilk 10 içinde kendine yer buldu. 11.5 milyon takipçisi bulunmakta.

10- Murat Boz

Ünlü şarkıcı Murat Boz'u Instagram'da 10.9 milyon kişi takip ediyor. Böylece ilk 10'da Murat Boz da yer aldı.

Kaynak: Milliyet