Nihat Doğan'dan Seda Sayan itirafı!

Eski sevgilisi Seda Sayan'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Nihat Doğan, "Seda Hanım bana çok şey kattı, ben de ona. Benden sonra ekstradan ekstraya koşmaya başladı" dedi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında, eski sevgilisi Seda Sayan'la ilgili flaş açıklamalarda bulunan Nihat Doğan, "Seda Hanım'ın bana kattığı çok şeyler var. Televizyonculukta ondan çok şey öğrendim" dedi.

Programda samimi itiraflarda bulunan Nihat Doğan, şöyle konuştu: "Açık söylüyorum. Çoğu erkek bunları anlatmaz gurur yapar, ama ben açık açık söylüyorum. Seda Hanım'ın bana çok katkısı oldu. Televizyonculuktaki başarım... En büyük taktikleri ondan öğrendim. Sahne duruşu nasıl olur, imaj nasıl yapılmalı... Bu anlamda kendisi bana çok şey kattı."

EKSTRADAN EKSTRAYA KOŞMAYA BAŞLADI

Sözlerine benim de ona çok katkım oldu şeklinde devam eden Doğan, "Seda Hanım'ın biz ilişkiye ilk başladığımızda aldığı paraya bakın, bir de biz ayrılırken aldığı paraya... Ona yaptığım albüm, şarkıdan sonra ekstradan ekstraya koşmaya başladı. Reklam müziklerini yaptım. Birbirimize çok katkımız oldu. Belki onun bana daha fazla olmuştur. Onu da inkâr etmem" ifadelerini kullandı.

ESKİ AŞK YENİDEN Mİ CANLANIYOR?

Geçtiğimiz günlerde 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Seda Sayan, "Müge Anlı'ya göndermede bulunarak "O magazin programı yaparken ben kayıp arıyordum" dedi. Telefon bağlantısında Nihat Doğan ve Seda Sayan'ın samimi konuşmaları "eski aşk yeniden mi canlanıyor" dedikodularına neden oldu.

UçanKuş TV'de yayınlanan programa katılan Nihat Doğan, Seda Sayan'la ilgili sorulara ise kaçamak cevaplar verdi.

SESİNİ DUYUNCA HEYECANLANDIM

"Uzun bir süreden sonra tekrar konuştunuz, ne hissettiniz?" sorusuna Nihat Doğan, 10 yıldır sesini ilk kez duymuşum. Heyecan olacak tabi" şeklinde yanıt vererek şöyle konuştu: "Ayrılığı taşımak önemlidir. Çünkü asıl o zaman anlarsınız o kişinin gerçek yüzünü. Ben 2.5, 3 yıl birliktelik yaşadım bunu inkar edemem. Ama ayrıldıktan sonrada hiçbir zaman kötü konuşmadım."

O SORUYU GEÇİŞTİRDİ!

Doğan, program sunucuları Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal'ın ısrarla "Tekrar barışma olur mu?" sorusuna ise "Sizi çok seviyorum, öpüyorum, hadi öpüyorum" dedi. Elife Yılmaz'ın "Bak bu soruya bir cevap ver yoksa anladığım gibi yorumlayacağım" demesi üzerine Doğan tekrar "Hadi öpüyorum" diyerek geçiştirdi ve canlı yayında telefonu kapattı. "Tekrar bir birliktelik olur mu?" sorusunun cevabını havada bırakan Nihat Doğan, Seda Sayan'la yeniden aşka yeşil ışık yaktı.