O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu!

O Ses Türkiye şampiyonu, final programıyla birlikte belli oldu. O Ses Türkiye'nin bu sezonki finalinde son ikiye kalan Lütfiye Özipek ile Yener Bulut&Ümit Durak yarıştı. SMS yoluyla yapılan halk oylamasıyla birlikte O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu. Peki O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu?

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

O Ses Türkiye şampiyonu için heyecanlı bekleyiş sona erdi. TV8 kanalında ekrana gelen şarkı yarışması programı O Ses Türkiye'nin bu yılki şampiyonu belli oldu. Finale kalan Lütfiye Özipek ile Yener Bulut&Ümit Durak, Gökhan Özoğuz'un takımında yer alıyordu ve sonuçların açıklanmasına gerek kalmadan şampiyon olan jüri belli olmuş oldu. Peki O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? O Ses Türkiye'yi kim kazandı?

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

O Ses Türkiye finalinde Murat Boz'un takımında olan Aydan Kahraman, Gökhan Özoğuz'un takımında yer alan Lütfiye Özipek ve Ümit Durak & Yener Bulut finale yükseldi. Finalistlerin belli olmasıyla birlikte SMS oylamasına geçildi ve son ikiye Lütfiye Özipek ile Ümit Durak & Yener Bulut kaldı. Son ikiye kalan yarışmacılar Gökhan Özoğuz'un takımında yer aldığı için O Ses Türkiye'nin şampiyon jürisi de Gökhan Özoğuz oldu.

SMS ile yapılan noter onaylı halk oylaması sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte de O Ses Türkiye şampiyonu Lütfiye Özipek oldu.

Lütfiye Özipek, şampiyon olmasının ardından yaptığı açıklamada "O kadar çok heyecanlıyım ki, herkese ama herkese çok fazla teşekkür etmek istiyorum. Birer birer herkese. O kadar mutluyum ki, önce aileme sonra Gökhan'a ve bütün jürilere, Sedef hocama, size ve O Ses Türkiye'ye buradaki güzellikler için çok teşekkür ederim. Bu yarışma çok hakkaniyetli bir yarışma. Çok mutluyum burada olduğum için, çok mutluyum beni seçtiğiniz için." ifadelerini kullandı.