
İş, siyaset ve medya dünyasının seçkin isimlerini bir araya getiren görkemli törenle, Şirin Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şirin’in kızı Avukat Zeynep Eslem Şirin ile İş İnsanı Muharrem Ekmekci’nin oğlu Avukat Sadık Ekmekci hayatlarını birleştirdi.
İstanbul’da gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı nikâh merasimi, unutulmaz anlara sahne oldu. Genç çiftin mutluluğuna ortak olmak için bir araya gelen davetliler, iki köklü aileyi akrabalık bağıyla birleştiren bu özel günün heyecanını paylaştı.
SEÇKİN PROTOKOL VE YOĞUN İLGİ
Siyaset dünyasından yerel yönetimlere, medya sektörünün öncülerinden iş dünyasının temsilcilerine kadar geniş bir katılımın gerçekleştiği düğün, büyük bir coşku içerisinde geçti. Şirin ve Ekmekçi aileleri, misafirlerini kapıda karşılayarak örnek bir ev sahipliği sergiledi.
Törene katılan önemli isimler arasında; Bartın Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İstanbul Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Bursa yıldırım Kaymakamı Metin Esen, RATEM Genel Başkanı Vedat Gündoğan, BİLDEF Genel Başkanı Ramazan Alp başta olmak üzere çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve basın dünyasının önde gelen temsilcileri yer aldı.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Organizasyon, sadece bir nikâh merasimi olmanın ötesinde, dostlukların tazelendiği ve birlik mesajlarının verildiği nezih bir atmosferde gerçekleşti. Genç çiftin nikâh akdinin gerçekleşmesinin ardından düzenlenen kutlamalar, gecenin geç saatlerine kadar neşe içerisinde devam etti.
YOĞUN KATILIM VE TEBRİKLER
Katılımın yanı sıra, yoğun programları nedeniyle düğüne katılamayıp iyi dileklerini telgraf ve çelenklerle ileten çok sayıda devlet büyüğü ve iş dünyası temsilcisi de genç çifti unutmadı. TBMM Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank başta olmak üzere; AK Parti Bursa Milletvekilleri, CHP Bursa Milletvekili, MHP Bursa Milletvekili, Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve çok sayıda kurum yöneticisi, gönderdikleri mesajlarla Şirin ve Ekmeki ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.
Zeynep Eslem ve Sadık çiftini tebrik ediyor, kendilerine bir ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti diliyoruz.
(Not: Çelenk ve telgraf gönderen çok sayıda Bursa ve Ankara protokolü ile aile dostlarının nezaketleri, törende büyük bir memnuniyetle karşılandı.)