Survivor Batuhan Karacakaya'nın Aşk-ı Memnu'nun itirafı!

Survivor 2021 yarışmasında ünlüler kadrosunda yer alan Batuhan Karacakaya, bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Bülent karakteri ile tanındı. Acun Ilıcalı ile Survivor konseyinde konuşan Batuhan Karacakaya, Aşk-ı Memnu dizisiyle ilgili itiraflarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

TV8'de ekrana getirilen ve en çok izlenen programlarından olan Survivor 2021'in en dikkat çeken isimlerinden biri de oyuncu Batuhan Karacakaya oldu. Aşk-ı Memnu dizisiyle 2008-2010 yılları arasında ekranlarda Bülent karakteri ile yer aldı. Survivor Batuhan Karacakaya, ada konseyinde Acun Ilıcalı'yla sohbet etti.

Acun Ilıcalı, "O kadar ünlüsün ki, reytingleri o kadar yüksek bir dizide oynadın ki, Türkiye'de seni neredeyse tanımayan yok. Bir büyüme arası vardı. O arayı da biz seyircilerimize göstermiş oluyoruz" dedi.

'YÜKSEK TEMPODA YAŞADIM'

Batuhan Karacakaya, 'Aşk- Memnu'da 2 sezon oynadım ve 10 yaşındaydım. Aynı zamanda okulumla beraber yürüttüğüm için yüksek tempoda yaşadım. Lisanslı bir spor yapma zamanım olmadı. O yüzden Survivor'ı çok seviyorum. Sporu çok seviyorum ve kendime de güveniyorum. O dönemden beri izliyorum Survivor'ı. Bir gün ben buraya geleceğimi biliyordum.

'DİZİ MUHABBETLERİNİN YAPILMASINI SEVMİYORDUM'

Arkadaşlarımla birlikte okuldayken bana farklı bakılmasını istemiyordum. O yüzden dizi muhabbetlerin yapılmasını sevmiyordum. Çünkü o zaman ben ünlü çocuk oluyordum farklılaşmak istemedim' dedi.