Özel Aritmi Sağlık Grubu Hastaneleri Bursa'ya değer katıyor!

Sağlık üssü olma yolunda hızla ilerleyen Bursa'da hayata geçirilen yatırımlarla kamunun yanı sıra özel sektör de güç kazanıyor. Yenilikçi hizmet anlayışıyla dikkat çeken kuruluşlar arasında yer alan Aritmi Sağlık Grubu, kentin sağlık hedefine değer katıyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Bursa'da 12 yıl önce gerçekleştirdikleri Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi ilk yatırımla başladıklarını söyleyen Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Operatör Dr. Nuri Daştan, "Çekirge'de hizmet verdiğimiz, Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi Bursa'nın tek Özel Kalp Dal Hastanesidir ve halen bu konumunu Marmara Bölgesi'ne de hizmet vererek sürdürmektedir. Bursa'da ilk defa Elektrofizyolojik çalışmanın yapıldığı 24 saat kesintisiz Angio ve Kalp Kateterizasyonu yapılan ilk merkezdir. Hastanemizde Aort Diseksiyonu dahil tüm kalp ve damar cerrahisi ameliyatları yapılmaktadır" dedi.

TAM TEŞEKKÜLLÜ HASTANE

Kente katma değer sağlayan sağlık yatırımlarında 2008 yılında bölge hastanesi konumunda bulunan İnegöl Aritmi Hastanesi'ni ve 2010 yılında da Kent Meydanı'nda bulunan Osmangazi Tıp Merkezi'ni ekleyerek sürdürdüklerini söyleyen Dr. Daştan, "Gördük ki sağlıkta yatırıma ihtiyaç var. Bizler de ASG olarak 'yatırımlarımızı büyütelim' dedik ve tıp merkezimizi bulunduğu yerinde tam teşekküllü hastane konumuna getirip 2016 yılında Aritmi Osmangazi Hastanesi olarak hizmete açtık. Tümör cerrahisi ve obezite ameliyatları, beyin tümörü Ve anevrizma ameliyatları, skolyoz cerrahisi, robotik diz ve kalça cerrahisi ameliyatları,  piezo tekniği ile burun estetiği ve tüm KBB ameliyatları, 3. nesil smile ve eximer lazer teknikleri ile göz ameliyatları ve Akıllı lens uygulamaları ile yok artık dedirtecek girişimsel işlemlerimiz, hastanelerimizde deneyimli ekibimizin özenli çalışmaları ile yapılmaktadır. Aritmi İnegöl Hastanemizde ise doğuştan kalça çıkığı, kalça ve diz protez ameliyatları, laporoskopik histerektomi, baş ve boyun cerrahisi ameliyatları, rhinoplasti ameliyatlarının yanı sıra,  hekimlerimiz tarafından branşları ile ilgili birçok ameliyatlar yapılmaktadır" diye konuştu.

BURSA MARKASI

Dr. Daştan, "Biz bu kente yaşıyor ve doğuyoruz. Dolayısıyla yatırımlarımızı da bu kente yapmayı ve katlayarak sürdürmeyi kentimize bir borç olarak görüyoruz. Sağlık alanındaki yatırımlarımızda önceliğimizi insan odaklı oluşturup, kapıdaki görevlimizden, idari personelimize, hemşiremizden doktorumuza kadar kendimizi mesleki ve nitelikli hizmet etme anlamında yetiştirirken, fiziki mekânlarımızı ve tıbbi donanımlarımızı da gelişen tıbbi teknolojik ve bilgi donanımına göre sürekli geliştirip, yeniliyoruz.  Aritmi Sağlık Grubu Hastaneleri toplamda 21 bin 500 m² kapalı alanı ile Bursa'nın marka hastaneleridir. 123 hekim kadrosu, 329 sağlık çalışanı, toplam 880 personeli bulunan Aritmi Sağlık Grubu Hastaneleri Kalp ve Aritmi Hastanemiz; Bursa ve ilçelerindeki tüm özel hastanelerin yoğun bakım yatak sayısı 469 olup, Aritmi Sağlık Grubunun yoğun bakım yatak sayısı 70'dir. Özel Hastanelerin yoğun bakım yataklarının yüzde 15'ini grup hastanelerimizin yatakları oluşturmaktadır"