Bozbey'den dikkat çeken paylaşım: 'O sene bu sene dostlar, gülümse Bursa biz geliyoruz'

CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, adaylığının resmen ilan edilmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "O sene bu sene dostlar" diyen Bozbey, "Siz varsanız başarırız. Gülümse Bursa biz geliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

CHP'nin 4'ü büyükşehir olmak üzere 102 belediye başkan adayı daha belli oldu. CHP Parti Meclisi'nde alınan karara göre, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Mudanya adayı Hayri Türkyılmaz, Nilüfer adayı ise Turgay Erdem olarak açıklandı.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

CHP'nin resmen Bursa adayı olan Bozbey, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bozbey, "Sevgili hemşehrilerim, sevgili Bursalılar! Bursa sevdalıları! Gün bugündür! Gün bu güzel kenti hak ettiği yere taşıma günüdür" dedi. M. Gündüz Göktürk'ün 'Bursa'nın Şiiri'nden alıntı yapan Bozbey, "Size bir şehir getiriyorum. Marmara kıyısından, deniz karışmış topraklarına mavi mavi, bir dağ rüzgarı eser ovasından, kendi ellerimle topladım her şeyini, çiçekler arasından..." ifadelerine yer verdi.

YOLA ÇIKMA ZAMANI

"Şimdi yola çıkma zamanı, şimdi Bursamla geleceği birlikte kurma zamanı" diyen Bozbey, "Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığımızı açıklayarak Bursa'ya hizmet etme yolunu bize açan Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP Parti Meclisi'ne teşekkür ederim. O sene bu sene bu dostlar, siz varsanız başarırız. Allah utandırmasın, yolumuz açık olsun" ifadelerini kullandı.