Saat verip 'bekleyin' demişti! Kılıçdaroğlu'ndan beklenen açıklama...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Önemli bir bilgi vereceğim" diyerek saat 22.00'yi işaret etmişti. Kılıçdaroğlu, "Sevgili Halkım, şahıs ve ailesine direnen vatansever bürokratları anlatmak istiyorum. Bir de bir ıslak imza ile hazineden 6 milyar TL'nin nasıl iç edildiğini... Hadi buyurun" notuyla bir video paylaştı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya paylaşımı merak uyandırmıştı. 22.00'yi işaret eden Kılıçdaroğlu dediği saatte bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu videosuna, "Şahıs ve ailesine direnen vatansever bürokratları anlatmak istiyorum. Bir de bir ıslak imza ile hazineden 6 milyar TL'nin nasıl iç edildiğini... Hadi buyurun" notunu düştü. Kılıçdaroğlu videoda, "Devleti ailesinin isteklerine boyun eğdirdi, ben de bürokratlara seslendim. Bu devletin bürokrasisinin hala kalbi atıyor. Yolsuzluklarla ilgili belge yağıyor." dedi. Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:  

Sevgili Halkım, Şahıs ve ailesine direnen vatansever bürokratları anlatmak istiyorum. Bir de bir ıslak imza ile hazineden 6 milyar TL'nin nasıl iç edildiğini... Hadi buyurun! pic.twitter.com/iNNzemU9kS

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) January 26, 2022