Bursaspor'da Burak varsa galibiyet var!

Bursaspor Burak Kapacak'ın forma giydiği 6 maçta 5 kez kazanırken hanesine 15 puan yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Bayburt Özel İdare'ye konuk olacak, pazartesi günü ise ligde Balıkesirspor'u ağırlayacak Bursaspor'da genç futbolcu Burak Kapacak performansıyla dikkat çekti. Bursaspor ligde bu sezon genç futbolcunun oynadığı 6 maçta forma 5 galibiyet alırken, birinden de yenilgiyle ayrıldı. Sakatlığı nedeniyle ligdeki 3 maçta forma giyemeyen Burak Kapacak'ın yokluğunda ise Timsah, 2 yenilgi, 1 galibiyet yaşadı.

TEK FİRE KARAGÜMRÜK

Ligin ilk haftasında Bursaspor'un 3-1 kaybettiği Karagümrük maçında 79 dakika sahada kalan 19 yaşındaki futbolcunun 90'ar dakika oynadığı mücadelerde ise Bursaspor, Akhisarspor'u 2-1, Eskişehirspor'u 2-0 ve Osmanlıspor'u da 3-1 mağlup etti. Osmnanlıspor maçının ardından sakatlanan Burak Kapacak'ın yokluğunda ise Timsah, Adana Demirspor'a 4-1 yenilirken, evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

TAKIMI ATEŞLEDİ

Burak Kapacak'ın forma giymediği bir diğer maçta ise Bursaspor, deplasmanda Altay'a 2-1'le boyun eğdi. Sakatlığını atlattıktan sonra Cesar Grup Ümraniyespor maçının 71. dakikasında oyuna giren genç futbolcu, takımını da ateşledi. 1-0 yenik durumdaki Yeşil Beyazlılar, genç oyuncunun sahaya girmesiyle rakip alanda daha etkin bir görüntü çizerken, sahadan da 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Burak Kapacak'ın forma giydiği son maçta da Bursaspor'u İstanbulspor'u 2-1'lik skorla geçmeyi bildi. Bu sezon Bursaspor'un kadrosunda yer alan en değerli isimlerden birisi olan Burak Kapacak toplamda 457 dakika sahada kaldı.