Onuralp Özalp
Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'nda Şehit Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (ŞEOMTAL) öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Türkiye'den yaklaşık 50 grubun katıldığı yemek yarışması iki gün sürdü. ŞEOMTAL öğrencileri toplamda 6 altın, 13 gümüş, 3 bronz madalya kazandı.
YENİ HEDEF ÇEŞME
Yaklaşık 4 ay boyunca bu yarışmaya hazırlanan öğrenciler, öğretmenlerine teşekkür etti. Öğrenciler, şimdiki hedeflerinin nisan ayında Çeşme'de düzenlenecek olan Genç Şefler Yemek Yarışması'nda da üstün başarı elde etmek olduğunu dile getirdiler. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'nda madalya ve kupa kazanan gençler, başarılarını timsah yürüyüşüyle kutladılar.
8. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'nda kupa ve madalya kazanan genç aşçılarımız:
En İyi Lise Ekip Kategorisinde altın madalya / Tuğçe Gacemir, Semih Kaygısız, Emine Gazioğlu
En İyi Tatlı Kategorisinde Altın Madalya / Tuğçe Gacemir
En İyi Tatlı Kategorisinde Gümüş Madalya / Kadir Berber, Eren Karagöz, Yasin Özdemir,
En İyi Tatlı Kategorisinde Bronz Madalya / Kürşad Yılmaz
En İyi Ana Yemek Kategorisinde Gümüş Madalya / Görkem Kahraman, Mert Balcıkoca, Kadir Berber, Emre Karagöz, Yasin Özdemir, Kürşad Yılmaz
En İyi Ana Yemek Kategorisinde Bronz Madalya / Eray Kalaycıoğlu, Onur Yıldız
En İyi Taze Makarna Kategorisinde Altın Madalya / Görkem Kahraman /Talha Yılmaz (Altın Madalya ve Altın Kupa)
En İyi Taze Makarna Kategorisinde Gümüş Madalya / Mert Balcıkoca, Ahmet Selim Pamuk, Eray Kalaycıoğlu, Onur Yıldız