Erdemliler Bursa'da harekete geçti!

Türkiye'de yaptığı sosyal projelerle adını duyuran Erdemliler Hareketi Derneği, Bursa Temsilciliği açılışı öncesinde tanışma toplantısında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Onuralp ÖZALP

Toplumu iyiye, güzele ve yardımlaşmaya çağıran, Türkiye'de asıl rol model olma yolunda yaptığı çalışmalarla tanınan Erdemliler Hareketi Derneği, Bursa'da temsilcilik açmaya hazırlanıyor. İl örgütlenmesini tamamlayan Erdemliler Hareketi Derneği, tanışma toplantısında bir araya geldi. Erdemliler Hareketi Derneği Bursa Şubesi'nde yapılan tanışma toplantısına Erdemliler Hareketi Derneği Genel Başkanı İslam Kanıtoğlu, Erdemliler Hareketi Derneği Bursa Temsilciliği Başkanı Muhsin Şaşmaz, yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı.

Erdemliler Derneği Genel Başkanı İslam Kanıtoğlu, düzenlenen törenle Bursa Temsilciliği Başkanı Muhsin Şaşmaz'a rozetini taktı.

ÇALIŞMALAR İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ

Toplantıda YeniDönem gazetesi muhabirine konuşan Başkan Muhsin Şaşmaz, "Bugün itibarıyla faaliyetlerimize başlıyoruz. Yönetimimizde yer alan 49 kişilik kadromuzla Türkiye'nin değerlerini öne çıkaran, vatanına ve milletine bağlı, bayrağını ve devletini seven örnek bireyler olarak topluma yön verecek çalışmalarımız için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Bu hareketin herkese açık olduğunu vurgulayan Başkan Şaşmaz, "Önceliğimiz, toplumumuzun kanayan yarası uyuşturucuyla mücadele etmek olacaktır. Tabi ki şehit ailelerimizi unutmayacağız, onlara her zaman yardımcı olacak, elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız. Çalışmalarımızla devletle halkımız arasında köprü görevini göreceğiz" diye konuştu.

(Soldan Sağa) Yaşar Elmas, İdris Yeni, Meryem Durmuş, Muhsin Şaşmaz, İslam Kanıtoğlu, Mehmet Salihoğlu

Erdemliler Hareketi Derneği Genel Başkanı İslam Kanıtoğlu da 2 yıldır sürdürdükleri faaliyetlere değinerek, Türkiye'nin her yanına eksiksiz olarak hizmetlerini ulaştırmak için temsilcilikler açmayı planladıklarını söyledi. Kanıtoğlu, "Anadolu'da Bingöl ve Diyarbakır'dan sonra 3'üncü temsilciliğimizi de Bursa'da açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Yardımlaşmanın paylaşarak büyüyeceğine inanıyoruz. Milletimize ve devletimize hizmet etmenin, toplumumuza örnek olmanın erdemine ve 'Erdemliler'in de bu harekette bir çatı altında toplanmasından duyduğumuz gururu bugün bir kez daha paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

İzmir, Trabzon, Mersin ve Gaziantep başta olmak üzere 15 temsilciliğin daha açılacağını vurgulayan Kanıtoğlu şöyle devam etti: "Yurtdışında birkaç ülkede de temsilciliklerimiz var, yenilerini de açmaya devam edeceğiz. Biz uluslararası çalışan ulusal bir derneğiz. Vatandaşlarımıza her konuda yardımcı olabilmek için elimizden gelen her türlü imkânı kullanacağız. Eğitim alanında, uyuşturucuyla mücadelede, şehit ailelerimizin ihtiyaçları konusunda, engelli bireylerin sorunları konusunda her zaman devletle vatandaşımız arasındaki bir bağ olmaya çalışacağız. Çalışmalarımız her gün büyüyecek ve artacaktır. Yeni temsilciliğimiz Bursa'ya, Türkiye'ye ve insanlığımıza hayırlı olsun.