Hava Durumu

Bursa'nın global markası Nettech'ten dev açılış!

Telekomünikasyon, teknoloji ve iletişim sektörlerinde çeyrek asırlık tecrübesiyle var olan Nettel Group bünyesinde 2002'den bu yana faaliyet gösteren Nettech, Niltim'deki mağaza ve merkez ofisinin açılışını Bursa protokolünün katılımıyla gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'nın global markası Nettech'ten dev açılış!

Ülke genelindeki 4 bine yakın bayi ve iş ortağının yanı sıra 27 bin farklı çeşit ürün yelpazesiyle hizmet sunan Nettech'in, Niltim'deki mağaza açılışına  AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın, Ahmet Kılıç, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Adil Kayaoğlu, Cumhur İttifakı Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Millet İttifakı Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Saadet Partisi Yıldırım Belediye Başkan Adayı Dr. Sadettin Sadi Sesli ve çok sayıda davetli katıldı.

6 ÜLKEDE DAĞITIM... 

Bundan 22 yıl önce işe Soydaş Pazarı'ndaki 9 metrekarelik bir dükkân ile başladıklarını hatırlatan Nettel Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, "1997 yılında Soydaş Pazarı'ndaki bir dükkânda başlayan yolculuğumuza, bugün 100'ün üzerinde çalışan, 12 mağaza, 4000'e yakın bayi ve iş ortağı ile devam ediyoruz.  Avrupa'da 6 ülkede toplam 180 farklı noktada ürünlerimizi tüketicilerle buluşturuyoruz" şeklinde konuştu.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Merkez ofisleriyle sektörde yüksek standartlarda üretim ve satış anlayışını ilke edinmiş global bir marka olma yolunda önemli bir adım attıklarını ifade edem Selik, "Bursamızın ve ülkenin potansiyeline her zaman inanmış bir firma olarak çeyrek asra dayanan tecrübemiz ile Türk markası algısını global pazarlarda yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Merkez ofisimiz ile de ülkemizi her platformda en iyi şekilde temsil etmeyi sürdürecek, Türkiye'nin kısa, orta ve uzun vadeli ekonomik hedeflerine katkı koymaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Siyasilerin konuşmasının ardından açılış kurdelesi dualarla kesildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.