Hava Durumu

BİHMED’de yeni Başkan Coşkun Evkuran

Bursa İmam Hatipliler Derneği (BİHMED) 15. Olağan Genel Kurulu, Bursa Merkez Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı. Genel Kurulda oy birliğiyle BİHMED Başkanlığına Coşkun Evkuran seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 12:50
Kaynak: (BÜLTEN)
BİHMED’de yeni Başkan Coşkun Evkuran

BİHMED 15. Olağan Genel Kurulu, Bursa Merkez Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde; önceki dönem BİHMED Başkanı ve halihazırda AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç ve Mustafa Yavuz, ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, önceki dönem BİHMED başkanları, çeşitli STK’ların temsilcileri ile çok sayıda BİHMED üyesi katıldı.

Önceki dönem BİHMED Başkanı ve halihazırda AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç ve Mustafa Yavuz, ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın birer selamlama konuşması yapmasının ardından genel kurulun gündem maddeleri görüşüldü.

Genel kurulda; Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Gelir-Gider Tablosu ve Denetim Kurulu Raporlarının müzakere edilip oylandı ve kabul edildi.

ORUÇ BAYRAĞI EVKURAN’A DEVRETTİ

Gündem maddelerinin oylanması ve kabul edilmesinin ardından BİHMED’de yeni dönemde görev yapacak isimlerin belirleneceği organ seçimlerine geçildi. Tek listeyle yapılan seçimde BİHMED’de başkanlığa Coşkun Evkuran oy birliğiyle seçildi.

BİHMED’in yeni başkanı Coşkun Evkuran, yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“İbrahim Güney başkanımızın başkanlığı döneminde bu yola çıkmıştım. Ne olduğumuz, nereden geldiğimizi ve nereye gitmemiz gerektiğini birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızla belirledik. Zaman aslında her şeyin ilacı. Bir yola girdiğiniz zaman azim ve kararlılıkla ve samimiyetle çalıştığınızda, önce kemiyet sonra keyfiyet bunların hepsi oluşuyor. Dün bir Nilüfer’deki okulumuzdan bir çocuğumuz 10 binin kişinin arasında matematik dalında dünya birincisi oldu. Bu, sizin gibi dertli insanların ve bu dertli insanların sayesinde oluştu. Geldiğimiz yeri çok iyi bilmeliyiz. Zamanın ve mekanın kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Eleştirilerimiz elbette olacak ama eleştiriden ziyade birbirimizle konuşarak, önyargısız, empati kurarak ilerleyeceğiz. Başkanlık bir sıfattır. Toplumun içinde bir neferiz. Çalışmaya devam edeceğiz. İnsan hedefleri önüne koyup azimle çalışınca başaramayacağı şey yok. Yönetim kurulumuzla birlikte yapacağımız çalışmalarımızda hepinizin desteklerini bekliyoruz. Burada olan herkesin ayağına sağlık, hepinize çok teşekkür ediyorum, derdimizin devam etmesi diliyorum.”

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: Osman Nuri Koçdemir, Malik Battal, Oğuzhan Canbey, Şakir Keskin, Bekir Arslan, Kadir Türkyılmaz, Ömer Furkan Banaz, Ali Uysal, Ekrem Özcan, Hasan Vanlıoğlu                                      

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Yusuf Konat, Salih Öztürk, Hüseyin Canbaz,Sezai Din, Mücahit Ayaz, Ömer Yalçın, Erim Güneş, Ali Haydar Yıldırım, Kazım Gündoğan, Hüseyin Buran, Turan Yavuz

Denetim Kurulu Asıl Üyeler: Mustafa Sayılgan, Muhittin Bilici, Mustafa Serdar, Bayram Sönmez, Hayrettin Eldemir

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Murat Yurtsever, Ahmet Altıner, Süleyman Sağlam, Adem Apak, Nihat Nasır

Başkanlar Kurulu: Mehmet Sevindik, Kamil Bayramiç, Mutlu Keskin, Ömer Özen, İbrahim Güney, Halil Eldemir, Kadir Oruç

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.