Hava Durumu

Bozbey İznik’ten seslendi: Gözlerine perde inmiş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları kapsamında ikinci kez gittiği İznik’te, İmar planı ve Atatürk Spor Salonu konuları üzerinden mevcut Büyükşehir yönetimine eleştirilerde bulunurken, “Nilüfer’de oturmalarına rağmen yıllardır bizim yaptıklarımızı görmek istemiyorlar. Bunların gözlerine perde inmiş” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 11:49
Kaynak: (BÜLTEN)
Bozbey İznik’ten seslendi: Gözlerine perde inmiş

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeb Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ikinci kez İznik’e gitti. 


İlk önce Aydın ailesinin evinde iftara davetli olan Bozbey, ardından Tacir Köyü ile birlikte Göllüce ve Müşküle Mahallelerini ziyaret etti. Buralarda meşaleler eşliğinde halk tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Mustafa Bozbey’e eşi Seden Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve CHP İznik Belediye Başkan Adayı Ayan Özer de eşlik etti. 

“Gölet için hemen kolları sıvayacağız”

İznik halkına coşkulu karşılama için teşekkür eden Bozbey, Tacir Köyü’ne gölet sözü vererek bölgenin tüm sorunlarını gidermek için 1 Nisan’dan itibaren hemen işe koyulup kolları sıvayacaklarının altını çizdi. 

“Nilüfer’i eleştirip Nilüfer’de oturuyorlar”

Mevcut Bursa Büyükşehir Belediye yönetimine Atatürk Spor Salonu’nun yıkılıp daha az seyirci kapasitesiyle yeniden inşa edilmesine dair eleştirilerde bulunan Bozbey, “3500 kişilik Atatürk Spor Salonu’nu yıktılar. Yerine ise 3100 kişilik salon yaptılar. Kapasiteyi artırman gerekirken azaltıyorsun. Vatandaşlarımıza bunu reva görüyorlar. Biz Nilüfer’de 5 bin kişilik spor salonu yaptık. Ama görmüyorlar. Nilüfer’i eleştirip, gelip Nilüfer’de oturuyorlar. Ya yoldan geçerken bakmıyorlar ya da gözlerine perde inmiş” ifadelerini kullandı.

“Bu çağda bunları yaşamak insanlık dışıdır”

Bozbey, “5 sene önce buraya geldiler. Sizlere söz verdiler. Tuttular mı? Hayır. Köylerin imar planlarını bitirmeleri gerekiyordu. Hala kanalizasyon yok. Bu çağda bunları yaşamak insanlık dışıdır” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.