Hava Durumu

BUİKAD’dan Samsun çıkarması

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), Samsun programı kapsamında Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Samsun İş Kadınları Derneği (SAMİKAD) ziyaretleri gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 14:07
Kaynak: (BÜLTEN)
BUİKAD’dan Samsun çıkarması

Kadınların iş hayatında daha etkin olmaları için imza attığı önemli projelerle adından söz ettiren BUİKAD, Türkiye genelindeki ziyaretler kapsamında Samsun programı düzenledi. Kültür, sanat ve organizasyon komisyonu tarafından düzenlenen Samsun ziyaretlerinde BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Samsun İş Kadınları Derneği’ni (SAMİKAD) ziyaret etti.

İlk olarak Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret eden BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır ve beraberindeki heyet, BUİKAD olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. BUİKAD olarak çağdaş bir toplumsal sürece ulaşmanın, kadının eğitilmesi, kadının istihdam oranının ve girişimci kadın sayısının arttırılması ile mümkün olacağına inandıklarını söyleyen Başkan Şeyda Şençayır, Atatürk’ün şehri Samsun’da güçlü iş kadınıyla güçlü bir Türkiye’ye ulaşmak hedefini vurgulamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı ise ziyaretlerinden dolayı BUİKAD Başkanı Şeyda Şençayır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Samsun genelinde kadın istihdamına yönelik çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Önceki görev yerlerinde kadın istihdamına yönelik çalışmaları her zaman desteklediğini belirten Vali Orhan Tavlı, Nisan ayında düzenlenen “İş Pozitif Kadın İstihdamı Fuarı” ile kadın istihdamı ve kadın girişimciliği konusunda çalışmaların hız kazandığını ifade etti.

BUİKAD heyeti Samsun İş Kadınları Derneği’nin (SAMİKAD) konuğu oldu. SAMİKAD Başkanı Şehnaz Dereli başta olmak üzere dernek üyeleriyle yapılan toplantıda karşılıklı iş birliklerini geliştirmek adına ortak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Samsun programının son bölümünde BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır ve üyeler, Samsun ile Amasya Merzifon şehir turları yaparken Mayıs doğum tarihli üyeler Zuhal Kumova Toker, Tülin Geçer ve Nihayet Kırbaş’ın doğum günleri de kutlandı.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.