Hava Durumu

Bursa'da tehlikeli yolculuk: 7 yaşındaki çocuk TIR sürdü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Tır kullanan 7 yaşındaki Çınar, yürekleri ağza getirdi. Cep telefonuna yansıyan o anlar, sosyal medyada yankı uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2025 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2025 17:56
Kaynak: İHA
Bursa'da tehlikeli yolculuk: 7 yaşındaki çocuk TIR sürdü

İnegöllü 7 yaşındaki Çınar'ın tırı ustalıkla kullanması sosyal medyada yankı uyandırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntülerde küçük çocuğun direksiyon başında olduğu ve Tır'ı kontrollü bir şekilde sürdüğü, yanında ise babasının bulunduğu görüldü. Babasının çocuğu yönlendirdiği ve zaman zaman müdahalede bulunduğu da görüntülere yansıdı. Bazı vatandaşlar, görüntüleri "Ustalara taş çıkartır" sözleriyle yorumladı.
Daha küçük yaştan bu yana araçlara karşı ilgisi olan 7 yaşındaki Çınar'ın babasına sürekli araç kullanmak için ısrarda bulunduğu belirtildi. Çınar'ın dünyaca ünlü Türk sporcular gibi başarılı olmak istediği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.