Hava Durumu

GESİAD’dan Vali Demirtaş’a ziyaret

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’nin (GESİAD) geçtiğimiz günlerde yapılan 15. Genel Kurulunda göreve gelen Yönetim Kurulu, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 14:17
Kaynak: (BÜLTEN)
GESİAD’dan Vali Demirtaş’a ziyaret

GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Papatya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Bülent Çavdar ve Serdar Bali’nin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Egemen Kepir ile Uğur Akın’dan oluşan Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği heyeti Vali Mahmut Demirtaş’a dernek çalışmaları hakkında bilgi sundular.

Protokol ziyareti kapsamında gerçekleşen görüşmede konuşan GESİAD Başkanı Tolga Papatya, dernek olarak 33 yıllık bir geçmişe sahip olduklarını belirtirken, “1991 yılında Bursalı Genç Sanayici ve işadamlarının bir araya gelmesiyle kurulan derneğimiz gerçekleştirdiği faaliyetlerle Bursa’daki genç girişimcilerin sesi olmak, sorunlarını gündeme getirerek, çözümler üretmek, bölgesel hareketlilik adına yeni projeler geliştirmek ve sivil insiyatifin önünü açmak için çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

GESİAD’ın kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmalarla Bursa iş dünyası kuruluşları arasında model oluşturduğunu ifade eden Papatya, “Marmara ve İç Anadolu Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (MARSİFED) ile Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) kurucu üyesi olan GESİAD, son yıllarda gerçekleştirdiği etkinliklerle kendisini geniş kesimlere tanıtılarak yeni üyeler kazanılmıştır. GESİAD yerel ve ulusal platformlarda temsil edilmiştir. Görüşlerimizi çeşitli platformlarda dile getirerek yerel sorunların giderilmesine katkı sağlanmıştır” şeklinde konuştu.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş da GESİAD Yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtirken başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.