Hava Durumu

GESİAD iftar sevincini paylaştı

Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD), düzenlediği ‘İftar Buluşması’ programı ile üyeleri ve Bursa iş dünyasını bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 13:01
Kaynak: (BÜLTEN)
GESİAD iftar sevincini paylaştı

Almira Otel’de gerçekleşen organizasyona TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ramazan Kaya, MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akın, GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu, HOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Korun, BİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İdris Doğrul, ARSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç  Acar, BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, TEKSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Ceyhan, BUDSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve KALDER Bursa Şubesi Başkanı Serkan Ürkmez ile GESİAD’ın geçmiş dönem başkanları M. Orhan Efe, Denizhan Sezgin ve Kerim Demiral, üyeler ve davetliler katıldı.

“Zor bir dönemden geçiyoruz”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Papatya, sözlerine Ramazan Ayı’nı ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayarak başladı. Dünyada yaşanan son gelişmelerle zor günlerin yaşandığını belirten Tolga Papatya, “Dünyayı, doğal kaynakları hoyratça tüketirken, insanların birbirine sevgisinin, saygısının kalmadığı bir ortamı yaşar olduk. Global anlamda ekonomik krizler, bölgesel güç mücadeleleri, savaşlar, hayatın doğal akışını değiştiren salgınlar yaşanıyor. Çalışma barışının bozulduğu, paranın değerinin kalmadığı bir zamandayız. En masum ifadeyle dile getirmek istiyorum ki; bu durum hepimizi zorluyor” dedi.

“Başka Türkiye yok”

İhtiyatlı bir iyimserlik içinde olduklarını dile getiren GESİAD Başkanı Tolga Papatya, “Yarının ne getireceğini bilemiyoruz ama şunu biliyoruz ki başka Türkiye yok. Elbette umutsuz değiliz ama zorlanıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, ihtiyatlı bir iyimserlik içinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Papatya’nın konuşmasının ardından Televizyon Sunucusu, Gazetesi ve Yazar Cansu Canan Özgen’in moderatörlüğünde İlahiyatçı Yazar Prof.Dr. Mehmet Okuyan ve Felsefeci Yazar Prof.Dr. Caner Taslaman’ın konuşmacı olarak katıldığı bir Ramazan söyleşisi gerçekleştirildi ve davetlilerin soruları yanıtlandı.

Söyleşi bölümünün ardından GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Papatya konuşmacılara hediye takdiminde bulundu. Konuşmacılara, GESİAD’ın sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamından Nilüfer Özel Eğitim Meslek Okulu’nda eğitim gören özel gereksinimli öğrencilerin el emeği ile yaptığı plaketler takdim edildi. Daha sonra GESİAD’a yeni üye olan Semih Kayıkçı, Himmet Karadeniz, Volkan Eren, Ömer Özen, Kadir Deva, Hakan Torun, Deniz Cansel, Ergun Sünneli, Nagihan Sönmezyuva ile Emrah Anadolu’ya yönetim tarafından rozetleri takıldı ve üyelik belgeleri takdim edildi.

Gecenin sonunda organizasyonun sponsorları EGES Güvenlik Firma sahibi Egemen Kepir, Bali Mali Müşavirlik sahibi Serdar Bali, Exemedia Bilişim sahibi Uğur Şahin, Ulaşım Tur Servis Taşımacılığı sahibi Bülent Çavdar, MOREMO Mobilya sahibi Yusuf Katana ve Almira Otel Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Yazıcı’ya program anısına hediye sunumu yapıldı.

Programı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak: (BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.