Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nden akademik iş birliği
Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nden akademik iş birliği
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, gıda sektörüne önemli bir katkı sağlayacak bir adım atarak şube bünyesinde "Bilimsel Danışma Kurulu"nu kurdu. Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ile Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nin iş birliğiyle hayata geçirilen kurul, hem mesleki hem de gıda konularında sektöre ışık tutmayı hedefliyor.
Haber Giriş Tarihi: 12.05.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2024 11:05
Kaynak:
(BÜLTEN)
Bilimsel Danışma Kurulu, çalışmalarına Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı ile başladı. Kurulun faaliyetlerine yönelik çalışma konularının belirlendiği ilk toplantıya BUÜ ve BTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ile Gıda Mühendisleri Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Kurul, yapacağı çalışmaları ile sektörel, mesleki ve toplumsal konularda fayda yaratmayı amaçlıyor.
Durmuş: Bilgi kirliliğinin önüne geçeceğiz
Gıda Mühendisleri Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Durmuş, “Bilimsel Danışma Kurulu ile akademik alanda önemli bir işbirliğine adım attık. Tüm çalışmalarımızda mesleki doğruları ve akademik çalışmaları rehber ediniyoruz. Kurulumuzun önümüzdeki dönemde sektörümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Ayrıca hem şubemiz hem de Bilimsel Danışma Kurulu’muz, konunun uzmanı olmayan kişilerin kamuoyuna verdiği yanlış mesajlar ile oluşturduğu bilgi kirliliğinin önüne geçerek, halkımızın güvenilir ve sağlıklı gıdaya erişiminde etkin bir rol oynayacaktır” dedi.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nden akademik iş birliği
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, gıda sektörüne önemli bir katkı sağlayacak bir adım atarak şube bünyesinde "Bilimsel Danışma Kurulu"nu kurdu. Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ile Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nin iş birliğiyle hayata geçirilen kurul, hem mesleki hem de gıda konularında sektöre ışık tutmayı hedefliyor.
Bilimsel Danışma Kurulu, çalışmalarına Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı ile başladı. Kurulun faaliyetlerine yönelik çalışma konularının belirlendiği ilk toplantıya BUÜ ve BTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ile Gıda Mühendisleri Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Kurul, yapacağı çalışmaları ile sektörel, mesleki ve toplumsal konularda fayda yaratmayı amaçlıyor.
Durmuş: Bilgi kirliliğinin önüne geçeceğiz
Gıda Mühendisleri Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Durmuş, “Bilimsel Danışma Kurulu ile akademik alanda önemli bir işbirliğine adım attık. Tüm çalışmalarımızda mesleki doğruları ve akademik çalışmaları rehber ediniyoruz. Kurulumuzun önümüzdeki dönemde sektörümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Ayrıca hem şubemiz hem de Bilimsel Danışma Kurulu’muz, konunun uzmanı olmayan kişilerin kamuoyuna verdiği yanlış mesajlar ile oluşturduğu bilgi kirliliğinin önüne geçerek, halkımızın güvenilir ve sağlıklı gıdaya erişiminde etkin bir rol oynayacaktır” dedi.
Kaynak: (BÜLTEN)
En Çok Okunan Haberler
Çocuk parkı küle döndü
AK Partili Varank: Özel'in verdiği görüntülerden Türkiye utandı
Galatasaray ilk yarıyı lider kapattı
Cam silerken 3. kattan düşen kadın ağır yaralandı
Milan Baros ile Lucas Podolski, RAMS Park’ta
Karacabey Belediyespor evinde rahat kazandı: 3-1
Kaçak kazı yaparken girdiği tünelden çıkamadı
Osmangazi Belediyespor 2025’i galibiyetle tamamladı
Düğünde silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı