Hava Durumu

Şeref Aydın’dan YeniDönem’e ziyaret

Bursa Vali Yardımcısı Şeref Aydın, YeniDönem Gazetesi’ne iadeyi ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 15:48
Kaynak: (Fatma Aslan Kundakçı)
Şeref Aydın’dan YeniDönem’e ziyaret

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Burhan Kaya, Yazı İşleri Müdürü Serap Öztürk,  gazete muhabirleri ve çalışanlarıyla ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren Vali Yardımcısı Aydın, Bursa halkının bilgilendirilmesi noktasında yerel basının önemine değindi. Aydın, kentte önemli bir karşılığı olan YeniDönem Gazetesi’ne bu anlamda önemli görevler düştüğünü belirtip, çalışmalarında başarılar diledi. Aydın, 23 Nisan 2010 tarihinde yayın hayatına başlayan YeniDönem Gazetesi’nin 15’inci kuruluş yıl dönümünü de kutladı.

‘TARAFSIZ HABERCİLİK’

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Burhan Kaya ise, “Bursa’da gazetemizin önemi herkes tarafından biliniyor. Tarafsız ve özgür yayın politikasından ödün vermeyen YeniDönem Gazetesi, 15 yıl boyunca sektörün önemli kalemleri başta olmak üzere, başarılı haberlere imza atan gazetecilerle gücüne güç katmıştır. Bundan sonraki süreçte de, halkımızın haber alma hakkını tarafsız bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

‘GÜNCEL HABERLER’

Gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Serap Öztürk de, “Gazetemiz 15 yıldır yayın ilkesinden taviz vermeden yoluna devam ediyor. Muhabirlerimiz, editörlerimiz ve sayfa sekreterlerimizle gece gündüz demeden büyük bir fedakârlıkla gazetemizi halkımıza ulaştırıyoruz. Bu anlayışla günün her anında; dünyada, ülkemizde ve şehrimizde olan biten her gelişmeyi sıcağı sıcağına aktarmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (Fatma Aslan Kundakçı)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.