Bursa'nın önde gelen Bursa Kebabı markalarından olan Tophane Kebapçısı, 5'inci Şubesi'ni 25 Eylül Çarşamba günü, İstanbul Caddesi'nde (Yalova Yolu) açmaya hazırlanıyor.
Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 17:38
Muhabir:
(Serap Genç)
https://www.yenidonem.com.tr/
Tophane Kebapçısı kurucusu Bahadır Tanrıverdi, Tophane semtinde 600 küsur yıllık konakta başlayan lezzet serüvenlerinin İstanbul Caddesi’ndeki şubeyle birlikte toplamda beş şubeye ulaştığına vurgu yaparak; "Kömürde gerçek Bursa döner kebabı ve kayhan usulü pideli köfteyi yapan ilk beş işletmeden bir tanesiyiz. Kurulduğumuz günden bugüne kalite hijyen ve misafir memnuniyetini ilke edinerek yapmış olduğumuz ürünlerin açlık hissiyatını ortadan kaldırmaktan ziyade bir kültür yemeği olduğunu benimseten yerel ve milli bir markayız" diyerek kendilerini tanıttı.
5'İNCİ ŞUBE START ALIYOR
Daha önce, Tophane merkez olmak üzere, Demirtaş, Balat ve İstanbul 4'üncü Levent'te şubeleşen Tophane Kebapçısı, İstanbul Caddesi'ndeki şubesiyle sayısını 5'e çıkarıyor. Üretimi 150 sene öncesindeki aynı usul erkanda yapan işletmenin üzerinde durduğu konu, ürünü günümüzde de aynı şekilde sunmak ve gelecek nesillere aktarmak. Ürünlerinin tüm şubelerde aynı kaliteyi ve tadı yakalaması için üretim merkezine yatırım yapan firma tüm şubelere tek elden mal tedariki yapıyor. Markalarını, yerelden ulusala hatta globale yaymayı hedefleyen Tophane Kebapçısı, günlük 300 kilogram et işleme kapasitesine sahip bir üretim merkezi kurma yatırımı gerçekleştirmiş durumda.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Tophane Kebapçısı'ndan yeni şube
Bursa'nın önde gelen Bursa Kebabı markalarından olan Tophane Kebapçısı, 5'inci Şubesi'ni 25 Eylül Çarşamba günü, İstanbul Caddesi'nde (Yalova Yolu) açmaya hazırlanıyor.
Tophane Kebapçısı kurucusu Bahadır Tanrıverdi, Tophane semtinde 600 küsur yıllık konakta başlayan lezzet serüvenlerinin İstanbul Caddesi’ndeki şubeyle birlikte toplamda beş şubeye ulaştığına vurgu yaparak; "Kömürde gerçek Bursa döner kebabı ve kayhan usulü pideli köfteyi yapan ilk beş işletmeden bir tanesiyiz. Kurulduğumuz günden bugüne kalite hijyen ve misafir memnuniyetini ilke edinerek yapmış olduğumuz ürünlerin açlık hissiyatını ortadan kaldırmaktan ziyade bir kültür yemeği olduğunu benimseten yerel ve milli bir markayız" diyerek kendilerini tanıttı.
5'İNCİ ŞUBE START ALIYOR
Daha önce, Tophane merkez olmak üzere, Demirtaş, Balat ve İstanbul 4'üncü Levent'te şubeleşen Tophane Kebapçısı, İstanbul Caddesi'ndeki şubesiyle sayısını 5'e çıkarıyor. Üretimi 150 sene öncesindeki aynı usul erkanda yapan işletmenin üzerinde durduğu konu, ürünü günümüzde de aynı şekilde sunmak ve gelecek nesillere aktarmak. Ürünlerinin tüm şubelerde aynı kaliteyi ve tadı yakalaması için üretim merkezine yatırım yapan firma tüm şubelere tek elden mal tedariki yapıyor. Markalarını, yerelden ulusala hatta globale yaymayı hedefleyen Tophane Kebapçısı, günlük 300 kilogram et işleme kapasitesine sahip bir üretim merkezi kurma yatırımı gerçekleştirmiş durumda.
En Çok Okunan Haberler
Çocuk parkı küle döndü
AK Partili Varank: Özel'in verdiği görüntülerden Türkiye utandı
Galatasaray ilk yarıyı lider kapattı
Cam silerken 3. kattan düşen kadın ağır yaralandı
Milan Baros ile Lucas Podolski, RAMS Park’ta
Karacabey Belediyespor evinde rahat kazandı: 3-1
Kaçak kazı yaparken girdiği tünelden çıkamadı
Osmangazi Belediyespor 2025’i galibiyetle tamamladı
Düğünde silahlı çatışma: 1 ölü, 1 yaralı