Hava Durumu

Bursaspor Basketbol’a 20 milyon TL’lik sponsorluk desteği

Bursaspor Basketbol, yeni sezon öncesi sponsorluk çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Yeşil-beyazlı kulüp, Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki Tarım AŞ ile sezonluk 20 milyon TL bedelle şort sponsorluğu anlaşması imzaladı. İmza töreninde kulüp yönetimi ve teknik ekip yeni sezon hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2026 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2026 13:17
Muhabir: Sedanur GÜLLÜ
Bursaspor Basketbol’a 20 milyon TL’lik sponsorluk desteği

Bursaspor Basketbol, yeni sezon öncesinde hem sportif hem de kurumsal yapılanmasını güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulüp ile Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki Tarım AŞ arasında şort sponsorluğu anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşma kapsamında Tarım AŞ, Bursaspor Basketbol’a sezonluk 20 milyon TL destek sağlayacak.

‘DESTEKÇİSİ OLMAKTAN MUTLUYUZ’

Tarım Peyzaj A.Ş. Müdürü Semih Polat, Bursaspor Basketbol’a destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Polat, “Bugün burada köklü bir camianın sponsoru olmaktan duyduğumuz mutluluğu ve gururu sizlerle paylaşıyoruz. Sayın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimizin talimatıyla Bursa Tarım ve Peyzaj AŞ olarak Bursaspor Basketbol’un sponsoru olmaktan son derece mutlu ve memnunuz. Böylesine büyük bir camianın en büyük destekçilerinden birisi olmak bizleri ziyadesiyle memnun ediyor” dedi. Yeni sezona ilişkin temennilerini de paylaşan Polat, “Başarılı, sakatlıksız ve güzel bir sezon geçirmek; bu güçlü taraftarla, bu büyük camiayla başarılarla dolu bir sezonu tamamlamayı hayal ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘BURSASPOR ÇOK BÜYÜK BİR CAMİA’

Bursaspor Basketbol Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin ise kulübün geçmişte yaşadığı zorluklara rağmen güçlü şekilde yoluna devam ettiğini söyledi. Sezgin, “Bursaspor çok büyük bir camia. Türkiye’de ve Avrupa’da isminden sıkça söz ettirmiş, zaman zaman zorluklar yaşamış fakat sonuçta ayağa kalkmayı ve ayakta kalmayı başarabilen büyük bir mücadele göstermiştir” diye konuştu. Yeni sezon öncesi verilen desteğin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Sezgin, “Sezon başında yapılan bu güzel destek, gösterilen ilgi ve alaka bizi son derece mutlu etti. Yeni bir kadro kurduk, bildiğiniz üzere. Transferlerin hepsini bir günde açıkladık. Böyle olması gerektiğini düşünmüştük” ifadelerini kullandı.

‘BENİM İÇİN EN İYİ TAKIM BU’

Bursaspor Basketbol Koçu Roger Grimau da hazırlık dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Takımın çalışmalarından memnun olduğunu belirten Grimau, “İyi şeyler de vardı, kötü şeyler de vardı. Hazırlık dönemindeyiz ve planladığımız şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kendi takımımla ilgili şunu söyleyebilirim; benim için en iyi takım bu. Oyuncularımdan ve ortaya koydukları çalışmadan çok memnunum” dedi. Grimau, “Elimizden gelenin en iyisini yaparak takımı sezona en iyi şekilde hazırlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sedanur GÜLLÜ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.