Hava Durumu

Bakan Tekin: Milli teknoloji hamlesini daha ileriye taşıyacağız

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modelimiz ile ülkemizin milli teknoloji hamlesini daha da ileriye taşıyacak, bilim ve teknoloji alanında dünya çapında başarılar elde edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2025 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2025 15:53
Kaynak: İHA
Bakan Tekin: Milli teknoloji hamlesini daha ileriye taşıyacağız

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ülkemizin uzay araştırmalarında gerçekleştirdiği ilerlemeler, evlatlarımızda büyük bir ilgi uyandırmakta ve yeni teknolojilere yönelik farkındalık oluşturmaktadır. Bakanlık olarak, gençlerimizin uzay bilimlerine olan merakını artırmayı ve onları geleceğin bilim insanları olarak yetiştirmeyi önceliklerimiz arasında görüyoruz" ifadelerini kullandı.


Bakan Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modelimiz ile ülkemizin milli teknoloji hamlesini daha da ileriye taşıyacak, bilim ve teknoloji alanında dünya çapında başarılar elde edeceğiz. Hep birlikte, Türkiye'nin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz inşallah" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.