Hava Durumu

Bursa'da Kadınlar Plajı'ndan şaşkına çeviren uyarı: Saçınızı kınalayıp gelmeyin!

Bursa'da kadınların yoğun ilgi gösterdiği Kurşunlu Kadınlar Plajı'nın sosyal medya hesabından yapılan uyarı şaşkına çevirdi.  Koronavirüs önlemleri kapsamında piknik yapılmasının yasak olduğu belirtilirken, bazı kadınların saçlarındaki kınayı denizde yıkadıkları, tekrarının yaşanması halinde Jandarma'nın aranacağı ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2021 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2021 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da Kadınlar Plajı'ndan şaşkına çeviren uyarı: Saçınızı kınalayıp gelmeyin!

Serap ÖZTÜRK

Yağmurun etkisini yitirip, havaların iyice ısınmasıyla deniz sezonu da açıldı. Mudanya, Gemlik, Karacabey ve İznik bölgesindeki plajlar hem yöre halkı hem de turistler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Özellikle denize girerken rahat olmak isteyen kadınlar ise Gemlik'teki Kurşunlu Kadınlar Plajı'na yoğun ilgi gösteriyor. Kadınlar sabahın erken saatlerinde dolmaya başlayan plajda yer bulabilmek için adeta birbiriyle yarışıyor.

Kurşunlu Kadınlar Plajı Facebook sayfası geçen yıldan bu yana, kadınları sık sık koronavirüs önlemlerine uyması yönünde uyarıyor.

Bu yıl da sezonun açılması ile kilim, piknik tüpü, yaygı gibi piknik malzemelerinin getirilmemesi gerektiği yönünde yapılan uyarıda, tüm bu yasakların halkın sağlığı için yapıldığına vurdu yapıldı.

JANDARMA'YA BİLDİRİLECEK!

Yapılan başka bir uyarı ise okuyanları şaşkına çevirdi. Bazı kadınların saçına kına sürüp geldiği ve saçını denizde temizlediği belirtildi.

İlginç uyarı şu şekilde:

"Uygulanan yasaklar sizlerin sağlığı için... Büyük yaygılar, bavullar, termoslar içeri alınmıyor. Lütfen kahvaltınızı, pikniğinizi dışarıda yapıp gelin. Jandarmadan gelen kesin kural, içeri plaj malzemeleriniz dışında hiçbir şey alınmayacak.

Tüp, semaver gibi yanıcı maddeler yasak. İçeride piknik yapmak yasak. Burası orman değil, piknik alanı değil. Pikniğinizi dışarıda yapıp gelin.

Bir de bu yıl yeni moda, saçına kına yakan, boyayan, gelip denizde saç yıkıyor. Bundan sonra böyle durumlarda jandarma ile muhatap olacaksınız. Lütfen plajı kurallara uygun kullanalım ki sizden sonra gelenler de faydalanabilsin."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.