Hava Durumu

Karayollarında son durum ne?

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 09:31
Kaynak: (Vedat Aslan)
Karayollarında son durum ne?

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, TEM Otoyolunun Kınalı Kavşağı-Gümüşova Kavşağı Kesimi arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle her gün 22:00-06:00 saatleri arasında kesimler halinde şerit daraltma yapılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Aydın-Denizli Otoyolunun 10.kilometresinde bulunan Viyadük üzerinde yapılacak olan üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Afyonkarahisar istikameti 25.04.2024-28.04.2024 tarihleri arasında trafiğe kapatılacağından, ulaşım 7-12.kilometreleri arasında Denizli istikametinde iki yönlü olarak sağlanıyor.

Ankara Çevre Otoyolunun 8-9.kilometreleri arasında yer alan Karataş Viyadüğünün Çankaya Kavşağı istikameti genleşme derzi değişimi nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Aydıncık-Anamur yolunun 23-25.kilometreleri (Büyükeceli-Yanışlı Mevkiileri) arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09:00-17:00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

İyidere-Rize yolunun 5-6.kilometreleri arasında bulunan Sarayköy-1 ve Sarayköy-2 Tünellerinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki istikametindeki tüpler, 24/25.04.2024 günleri, 08:00-17:00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak olup ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Kütahya-Eskişehir yolunun (Kütahya Porselen A.Ş. fabrikası mevkii) 31.kilometresinde yapılacak olan menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Hekimhan-Alacahan yolunun 13.kilometresinde Hasan Çelebi Viyadüğünde derz onarım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 27-28.kilometreleri arasında heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanıyor.

Mesudiye-Sivas yolunun 50-53.kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım Mesudiye istikametinde tek şeritten sağlanıyor.

Kaynak: (Vedat Aslan)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.