Hava Durumu

Karayollarında son durum ne?

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 09:31
Kaynak: (Vedat Aslan)
Karayollarında son durum ne?

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, TEM Otoyolunun İzmit Doğu Kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde fiber optik kablo haberleşme altyapı çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 30-33.kilometreleri arasında Ankara-Kahramankazan-Kızılcahamam istikametinde banket dışı ilave servis yolu yapım çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

Muğla- Denizli Devlet yolunun 10-13.kilometreleri arasında ( Muğla yönünde) duvar yapımı nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrolü bir şekilde sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Tirebolu Eynesil yolunun 28. kilometre sinde bulunan Eynesil tünelinin, bölünmüş yolun her iki yönündeki tüplerinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 26.04.2024 günü, 08:00-18:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Ordu Çevre yolunun 0-10 kilometreleri arasındaki yol bakım onarım çalışmaları nedeniyle, ulaşım 08:00 ile 17:00 saatleri arasında şehir içerisinden sağlanıyor.

Pazaryolu-Erzurum yolunun 27-29.kilometreleri arasında heyelan önleme çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Samandağ-Hatay yolunun 9-15.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Bingöl-Genç-Diyarbakır yolunun 18-32.kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: (Vedat Aslan)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.