Hava Durumu

Karayollarında son durum ne?

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 09:36
Kaynak: (Serap Genç)
Karayollarında son durum ne?

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, Aydın-Çeşme ve Çanakkale-Karşıyaka bağlantı kollarının Aydınlatma direklerinin Demontaj montaj çalışmaları nedeniyle 29.04.2024 -09.05.2024 tarihleri arasında 23:00- 05:00 saatleri arasında yol araç trafiğine kapatılarak, trafik otogar istikametinden devam ederek otogar gişeleri önünde U dönüşü yapılarak Aydın-Çeşme ayr.- ve Çanakkale -Karşıyaka istikametlerine sağlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolunun 1-3.kilometreleri arasında Gebze OSB Kavşağı-Liman Kavşağında İstanbul-Ankara istikametinde yol bakım onarım çalışması yapılacak olup, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolunun 8-9.kilometreleri arasında yer alan Karataş Viyadüğünün Çankaya Kavşağı istikameti genleşme derzi değişimi nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Kütahya-Eskişehir yolunun (Kütahya Porselen A.Ş. fabrikası mevkii) 31.kilometresinde yapılacak olan menfez yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Ermenek-Mut yolunun 10-30.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25.kilometreleri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Of Çaykara yolunun 15-18. kilometre leri arasında yapılmakta olan yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım servis yolu şeklinde, tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Manavgat-Alanya yolunun 6-12.kilometreleri arasında BSK onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Narince-Nissibi Köprüsü yolunun 63-65.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Kaynak: (Serap Genç)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.