Hava Durumu

Karayollarında son durum ne?

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 09:39
Kaynak: (Serap Genç)
Karayollarında son durum ne?

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, TEM Otoyolunun Kınalı Kavşağı-Gümüşova Kavşağı Kesimi arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle her gün 22:00-06:00 saatleri arasında kesimler halinde şerit daraltma yapılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Aydın-Denizli Otoyolunun 19-22.kilometreleri arasında şev kayması nedeniyle çalışma yapılacağından, Aydın-Denizli istikameti emniyet şeridi ve sağ şerit trafiğe kapatılacağından, ulaşım orta ve sol şeritlerden sağlanıyor. (14.03.2024-15.05.2024)

Ankara-Niğde Otoyolunun Emirler Kavşağı bağlantı yolu 1-2.kilometreleri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ankara ve Niğde istikametlerinde sağ şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanıyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74.kilometreleri arasında yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Tarsus-Adana Otoyol bağlantı yolunun 6-7.kilometreleri arasında (Yenice Kavşağı Mevkii) Çukurova bölgesel havalimanı bağlantı yolu yapım İşi nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Kütahya-Eskişehir yolunun 42.kilometresinde bulunan üstgeçit onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Karabük-Kastamonu yolunun 9-11.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Muğla-Denizli yolunun 13-20.kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Mesudiye-Sivas yolunun 50-53.kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım Mesudiye istikametinde tek şeritten sağlanıyor.

Kaynak: (Serap Genç)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.