Hava Durumu

Karayollarında son durum ne?

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 09:14
Kaynak: (Vedat Aslan)
Karayollarında son durum ne?

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, TEM Otoyolunun Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü Sınırı-İzmit Doğu Kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde fiber optik kablo haberleşme altyapı çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Aydın-Denizli Otoyolunun Pamukkale-Kocabaş Kesimleri arasında bulunan Çürüksu Viyadüğünde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Denizli-Aydın istikametindeki 7-12.kilometreleri arasında ulaşım iki yönlü olarak sağlanıyor.

Ankara Çevre Otoyolunun 8-9.kilometreleri arasında yer alan Karataş Viyadüğünün Çankaya Kavşağı istikameti genleşme derzi değişimi nedeniyle trafiğe kapatılacak olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Antakya-Reyhanlı yolunun 17-22.kilometreleri arasında Demirköprü mevkiinde depremde yıkılan köprülerin yeniden yapılması için verilen servis yolu, yağışlardan dolayı hasar gördüğünden DSİ tarafından yapılacak onarım çalışmaları için trafik kontrollü olarak küçük araçlara verilmiş ve büyük araçlara kapatıldı.

Isparta - Eğirdir yolunun 14 kilometrede bulunan hidrolik sanat yapısı yapım çalışmaları nedeniyle yolumuzun Isparta - Eğirdir gidiş istikametindeki yönü trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Isparta geliş istikametindeki şeritten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 0-34.kilometreleri arasında yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Pazaryolu-Erzurum yolunun 27-29.kilometreleri arasında heyelan önleme çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Ermenek-Mut yolunun 10-30.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Elazığ-Malatya yolunun 26-27.kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Refahiye-İliç yolunun 22-52.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: (Vedat Aslan)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.