Hava Durumu

Karayollarında son durum ne?

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 09:22
Kaynak: (Vedat Aslan)
Karayollarında son durum ne?

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, TAG Otoyolunun Serbest Bölge Kavşağı-Mersin Kavşağı Kesimi 0-1.kilometreleri arasında yol yapım çalışması nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım sol şeritten sağlanıyor.

Kartepe-Sakarya yolunun 0-1.kilometreleri arasında Kozluk Köprülü Kavşağı B Kolunda yapım çalışması nedeniyle Düzce-Sakarya istikametinde iki şerit trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Kozluk Caddesi ve Ada Sanayi Caddesi üzerinden sağlanacak. (10.05.2024-08:00)

Akçakoca-Düzce yolunun 14-18.kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Düzce-Akçakoca istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

İzmir-Torbalı-Belevi yolunun 22-24.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 23-24.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25.kilometreleri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Adıyaman-Kahta yolunun 11-14.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Diyarbakır-Mardin yolunun 13-16.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74.kilometreleri arasında yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle 08:00-18:00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: (Vedat Aslan)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.