Türk Hava Yolları (THY), asırlardır Anadolu'da pişirilen Türk yemeklerini, 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası boyunca yolcularıyla buluşturuyor.
Haber Giriş Tarihi: 22.05.2022 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2022 15:10
Kaynak:
Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Türk Mutfağı Haftası'ndaTHY, özel yolcu salonlarında lezzet şöleni ile kutlanacak. Türk yemeklerini gökyüzünde yolcularıyla buluşturan havayolu şirketi şimdi de dünyanın birçok havalimanında yer alan özel yolcu salonlarında yolcularına ikram edecek.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat Türk, "Bayrak taşıyıcı olarak kanatlarımızı ülkemizin değerleri için açmaya devam ediyoruz. Asırlardır ana yurdumuz Anadolu’da pişen yemeklerimizi Türk Mutfağı Haftası’nda gökyüzüne taşımanın ve bu lezzetleri yüzden fazla ülkeden gelen yüz binlerce misafirimiz ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Hava Yolları'mız gökyüzünde sunduğu ayrıcalıklı ikramları ile ödüller kazanıyorsa bu başarıda Türk misafirperverliğinden ilham alan hizmet anlayışımızın ve geleneksel lezzetlerimizin önemli bir katkısı var. Bayrak taşıyıcı olarak Türk mutfağının ve lezzetlerinin dünya mutfakları arasındaki bilinirliğine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
THY, Türk yemeklerini listeye ekledi
Türk Hava Yolları (THY), asırlardır Anadolu'da pişirilen Türk yemeklerini, 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası boyunca yolcularıyla buluşturuyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Türk Mutfağı Haftası'nda THY, özel yolcu salonlarında lezzet şöleni ile kutlanacak. Türk yemeklerini gökyüzünde yolcularıyla buluşturan havayolu şirketi şimdi de dünyanın birçok havalimanında yer alan özel yolcu salonlarında yolcularına ikram edecek.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat Türk, "Bayrak taşıyıcı olarak kanatlarımızı ülkemizin değerleri için açmaya devam ediyoruz. Asırlardır ana yurdumuz Anadolu’da pişen yemeklerimizi Türk Mutfağı Haftası’nda gökyüzüne taşımanın ve bu lezzetleri yüzden fazla ülkeden gelen yüz binlerce misafirimiz ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Hava Yolları'mız gökyüzünde sunduğu ayrıcalıklı ikramları ile ödüller kazanıyorsa bu başarıda Türk misafirperverliğinden ilham alan hizmet anlayışımızın ve geleneksel lezzetlerimizin önemli bir katkısı var. Bayrak taşıyıcı olarak Türk mutfağının ve lezzetlerinin dünya mutfakları arasındaki bilinirliğine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
En Çok Okunan Haberler
Bursa'da feci kaza: Scooter sürücüsü hayatını kaybetti
CHP Balat Mahallesi Temsilciliğine Orhan Durmaz Aday Oldu
Uzmanından endişelendiren açıklama; Bursa ve Konya Ovaları çöküyor
Bakan Kurum'dan deprem bölgesinde ‘Yerinde dönüşüm' paylaşımı
Bakan Hakan Fidan: "Filistin, bizim için bir pusuladır"
Gazze'de ateşkesten bu yana can kaybı 386'ya yükseldi
Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in ifadesi ortaya çıktı
Zehir tacirlerine operasyon: 894 hap ele geçirildi
Türkiye’nin savunma sanayisindeki ilerleyişi ABD’nin takibinde