Hava Durumu

Sevda Erginci'ye şok! Soluğu savcılıkta aldı

Son olarak Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteri ile izleyici karşısına çıkan Sevda Erginci'nin sosyal medya hesabı çalındı. Soluğu savcılıkta alan Sevda Erginci hesabını geri almasının ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Erginci, 'Ne yaptıklarını bilmiyorum. Birkaç story attığını biliyorum ve o story'ler üzerinden birilerini dolandırmaya çalıştıklarını biliyorum. Kimi dolandırdı, kime ne yazdı bilemiyorum. Bir yerlere para yatırdıysanız, bir zararınız varsa lütfen hemen savcılığa şikayette bulunun. Ben gerekli hukuki süreci başlattım. Bu süreçte destek olan herkese teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2021 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2021 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Sevda Erginci'ye şok! Soluğu savcılıkta aldı

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile büyük beğeni toplayan daha sonra senaryo gereği kadrodan ayrılan Sevda Erginci de hesabı çalınan ünlü isimlerden biri oldu.

Instagram'da 1,6 milyon takipçisi olan güzel oyuncu Sevda Erginci'nin hesabı çalındı. Savcılığa başvurmasının ardından hesabını geri alan Erginci, Instagram'dan açıklama yaptı.

Erginci, 'Ne yaptıklarını bilmiyorum. Birkaç story attığını biliyorum ve o story'ler üzerinden birilerini dolandırmaya çalıştıklarını biliyorum. Kimi dolandırdı, kime ne yazdı bilemiyorum. Bir yerlere para yatırdıysanız, bir zararınız varsa lütfen hemen savcılığa şikayette bulunun. Ben gerekli hukuki süreci başlattım. Bu süreçte destek olan herkese teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.