Hava Durumu

YeniDönem'in haberi Türkiye'nin gündemine oturdu!

Bursa'da koronavirüs tanısıyla evde karantina altına alınan düğün sahibi anne, hastalığını gizleyip kızının mutlu gününde kalabalığın arasına karışarak ortalığa virüs yaydı. YeniDönem Gazetesi'nin ortaya çıkardığı olay, Türkiye'nin gündemine oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2020 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2020 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
YeniDönem'in haberi Türkiye'nin gündemine oturdu!

Olay geçen hafta Bursa'nın Yıldırım ilçesinde meydana geldi. Covid-19 testi pozitif olan düğün sahibi kızın annesi, "Hastalığım bilinirse düğüne kimse gelmez" diyerek bu durumu davetlilerden gizledi.

Ancak bir süre sonra düğüne katılan misafirlerin bazılarında semptomlar ortaya çıktı. Filyasyon ekipleri, ifadelerine başvurdukları hastalara, "Nerelere gittiniz, en son hangi toplu davete katıldınız, kimlerle temas ettiniz" sorularını yönelttikten sonra test yaptı.

Test sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından düğün sahipleri araştırılmaya başlanınca, düğün sahibi kızın annesinin pozitif vaka olduğu ve ev karantinasına alındığı belirlendi. Hastalık, düğüne katılan konuklara gelinin annesinden bulaşırken, resmi kayıtlara da 'Temas yeri düğün' olarak geçti.

BİLE BİLE VİRÜS SAÇTI! HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURDU

YeniDönem Gazetesi yazarı Lale Akasoy'un gündeme getirdiği skandal düğün, Türkiye'nin gündemine oturdu. Birçok ulusal haber sitesi yaşanan olayı manşet bölümünden okuyucularına  duyurdu.

SÖZCÜ:

HÜRRİYET:

MYNET:

TÜRKİYE:

SABAH:

HABERTÜRK:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.